Няколко признака, че хич не ви бива в леглото ...

2013-04-12 12:00:00
Няколко признака, че хич не ви бива в леглото ...
Снимка: Dreamstime

На всеки човек му се иска да бъде добър в леглото. На някои хора им идва отвътре да са добри любовници, други трябва да положат известна доза старание, за да станат такива, а трети не могат да се представят добре под завивките, независимо какво правят.

 

Като цяло мъжете повече се притесняват дали са добри в леглото, докато жените смятат, че каквото и да правят, винаги ще се представят на ниво. Това обаче не е така. Не бива половинката ви е на мнение, че не сте добра любовница. Все пак, за да бъде сексът задоволителен, трябва и двамата партньори да са доволни от него. Положете усилия, за да зарадвате половинката си, а и за да получите още по-голямо удоволствие от секса, който правите.

 

 

Много е важно спалнята да си остане спалня. Това означава, че тя не бива да прилича нито на кухня /навсякъде да има разпилени мръсни чаши, чинии, опаковки от бисквитки и т.н./, нито на офис /документи, сметки, тефтери/, нито на фитнес салон /бягаща пътека, гирички, постелка/. Спалнята си е спалня! Тя трябва да бъде чиста, подредена и приветлива, за да ви предразполага да правите хубав секс.

 

В никакъв случай не говорете на сегашната си половинка за бившето си гадже. Нито преди, нито по време, нито след секс. Това е тема табу, особено ако става въпрос за интимните отношения, които сте имали. Не си позволявайте да сравнявате бившия с настоящия. Двамата са различни и не бива да правите каквито и да е било сравнения, особено да ги споделяте с половинката си. Дори преди да сте правили по-хубав секс, нека тази информация си остане за вас. Няма да подобрите нещата, ако споделите на партньора си, че бившият ви се е раздавал повече в леглото. Никой не обича да се съревновава.

 

Всеки мъж обожава да получава орална любов. Някои жени също я харесват, други я правят по задължение, а трети категорично отказват да я практикуват. Ако обичате половинката си и искате да му доставите максимално удоволствие, хубаво е да започнете да му я прилагате. Особено, ако искате и вие да получавате такава. Ако наистина ви е нещо неприятно – не я правете, само за да му угодите, но ако имате възможност да направите компромис в името на любовта – радвайте го от време на време.

 

Някои жени тичат в банята веднага след секс, защото са маниачки на тема хигиена. Няма нищо лошо да се поддържате, но не бива да го правите така, сякаш ви е гнус от половинката ви. Времето след секс е най-подходящо за гушкане, затова не го пропускайте. Останете прегърнати с половинката няколко минутки и едва след това отидете в банята. Може да го поканите и него, така хем ще се почистите, хем ще прекарате още еротични мигове заедно.

 

С течение на времето двойките започват да правят секс по разписание. Освен, че знаят кога и къде ще се отдадат на плътски удоволствия, дългогодишните партньори знаят наизуст репертоара. За да не се превърне сексът в рутината, старайте се да го разнообразявате. Защото това, което се случва в леглото, е изключително важно за вашите взаимоотношения. В съвсем скоро време навън ще е топло и приятно и ще имате възможността да правите секс извън дома си – в колата, на плажа, в планината и т.н. Просто развихрете въображението си.

 

Има жени, които се притесняват за външния си вид и държат да минат през банята, преди да правят секс. В крайна сметка мъжът чака повече време, отколкото отделя на самия сексуален акт. Старайте се да не карате половинката си да ви чака възбуден в леглото, докато вие си миете зъбите, взимате си душ, бръснете се и т.н. Тези неща трябва да ги правите по-рано, за да не разваляте спонтанните моменти. Ако знаете, че има реален шанс да правите секс с гаджето си, обезкосмете се, измийте си зъбите и си пригответе предварително. Така няма да се чувствате неудобно в кожата си по време на секс, нито ще карате половинката си да ви чака да се оправите. Все пак просто ще се отдадете на плътски удоволствия, няма да ходите на среща – приготовленията са излишни.

 

Не бива да очаквате от гаджето си да знае какво обичате, ако по никакъв начин не сте му подсказали. Не е задължително да седнете и да свалите картите си, но ако сте открита по време на секс и не се притеснявате да изразявате чувствата си, няма как вашият любим да не разбере какво ви най-голямо удоволствие. Затова не се притеснявайте по време на секс, нито относно тялото, което имате, нито относно звуците, които издавате.

 

Снимка: Dreamstime

 

Ако не ви се прави секс, но въпреки това гаджето ви успее да ви убеди да му отделите 20-30 минутки в леглото, не го карайте да се чувства сякаш ви е длъжен с нещо. Все пак правите секс, а не му правите услуга. Щом сте се съгласили да му се отдадете – направете го. В противен случай, го помолете да отложите нещата за утре, като му обещаете да правите много хубав секс. Това със сигурност ще го мотивира да ви остави на мира, но вие трябва да изпълните обещанието си на другия ден.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия