Как да продължиш напред след раздялата?

2013-03-30 19:00:00
Как да продължиш напред след раздялата?
Снимка: sxc.hu

Без значение колко дълга е била връзката ви, в повечето случаи, особено в началото, е трудно да продължите напред след раздялата. Ето защо ние ви предлагаме няколко съвета, с които ще успеете отново да стъпите бързо на краката си.

 

Започнете на чисто

 

След като сте приключили взаимоотношенията си с този човек, значи е имало достатъчно основателна причина за това. Не се обръщайте назад, а отгърнете нова страница в живота си, започвайки на чисто.

 

 

Изтрийте телефонния му/ѝ номер, махнете го от приятелите си във Facebook и спрете постоянно да шпионирате профила му/ѝ. Поне за известен период от време спрете комуникацията с бившия/бившата си и си дайте малко време, за да излекувате раните си.

 

Обадете се на приятелите си

 

Безсмислено е да си седите у дома и да се самосъжалявате. Обадете се на приятелите си и излезте да се позабавлявате с тях. Времето, прекарано с хората, които обичате, ще ви зареди с положителни емоции и добро настроение – точно това, от което имате нужда след болезнена раздяла.

 

Върнете се отново в играта

 

Може да ви отнеме седмици или дори месеци, но когато отново се почувствате готови, върнете се смело отново в играта. Започнете да се срещате с нови хора и съвсем скоро със сигурност ще попаднете в плен на любовта. Чакат ви още безброй красиви възможности, така че не се колебайте да се възползвате от тях.

 

Да си останете ли приятели с бившия/бившата?

 

За някои хора това е по-лесно, за други е изключително трудно и дори невъзможно. Най-добре изчакайте чувствата и емоциите ви да поутихнат и чак тогава се опитвайте да поддържате приятелски отношения с бившия си партньор.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
"g0oD"_glr
преди 11 години

Kaкво става, когато спомените след случилото се останат? Да, те ни побъркват, от силата на волята ни зависи дали ще продължим. Какво да правим, когато опитите за нов, различен живот, се сринат? И макар през деня да сме сред приятели, познати и близки, когато вечер останем сами, когато само чуем стара песен, напомняща старата, истинска, но вече залязваща любов, тогава какво да правим? Те казват: Времето лекува!Аз питам - колко години са нужни?

toolady_princes
преди 11 години

dobra statiq

Al3ksandra
преди 11 години

Хубава статия !:) Браво


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия