Бившето гадже, настоящето и бъдещето ... Кое да избереш?

2013-03-28 15:48:00
Бившето гадже, настоящето и бъдещето ... Кое да избереш?
Снимка: Dreamstime

Всеки човек от собствен опит знае колко непредсказуем може да бъде животът. Особено в любовен аспект. В един момент прекарваш цялото си свободно време в компанията на един човек, в следващия вече си влюбен/а в друг/а, в третия момент се колебаеш между настоящата си половинката и появилата се на хоризонта нова възможност. Много е неприятно да си в ситуация, в която и тримата души са налице – бившият/бившата, настоящият/настоящата и бъдещият/бъдещата. Какво да правиш пред такъв избор? Дали да се върнеш една крачка назад и да дадеш нов шанс на бившия си любим, да бъдеш верен/вярна на сегашното си гадже или да се впуснеш в непознатото?

 

 

Бившето гадже вече не е това, което е било преди време. Той/тя се е променил/а - ти също! Въпреки това го познаваш до болка – с неговите плюсове и минуси. Преди сте се обичали, имали сте планове за бъдещето, но с течение на времето връзката ви отиде към края си. Кой е виновен и дали има такива – няма значение! Факт е, че вече не сте двойка и всеки е поел по пътя си.

 

Почти на всеки човек му се е случвало да се замисли какво би било, ако се събере с бившия/бившата си. Много по-лесно е човек да се върне при добре познатото, отколкото да започне отначало. Може да е по-лесно, но дали е по-добре? Със сигурност не! Няма смисъл да правиш крачка назад в живота си и да се заблуждаваш, че този път нещата ще бъдат различни. Това, което ви е разделило преди, ще бъде налице и този път – може нещата да не се стекат по абсолютно същия начин, но със сигурност ще се стигне до поредната раздяла. А защо ти е да поддържаш връзка, която е толкова несигурна? Постоянните раздели и събирания уморяват, а една любов трябва да правите хората щастливи и спокойни, а не уморени и изнервени.

 

Нека поговорим за сегашното гадже. Това е човекът, с когото сте от известно време, чувствате се щастливи в компанията му и се радвате, че пътищата ви са се пресекли. Но понякога усещаш, че въпреки щастието, има нещо, което сякаш липсва. В повечето пъти това е тръпката. С течение на времето вие не сте двойката, която бяхте в началото. Вече сте по-отчуждени, нямате нужда един от друг и рядко изпитвате желание да правите страстен секс. А, както знаете, редовният сексуален живот е важен за една връзка.

 

Това, което ти харесва в сегашната ви връзка е, че се чувстваш комфортно. Познавате се добре, гаджето ти не ти изневерява, мило е и имате страхотни спомени заедно. Отношенията ви са стабилни. Но как може да бъдеш сигурни, че това е човекът за теб? Може би, този/тази, който/която се е появил/а на хоризонта е твоята истинска половинка?

 

Снимка: Dreamstime

 

Имаш сериозна връзка, но въпреки това изтръпваш всеки път, когато го/я видите. Не го/я познаваш и точно това ти харесва. За съжаление, и двамата сте обвързани. Но нали забраненият плод е най-сладък?

 

Какво да правиш? Дали да изневериш на „удобното“ си гадже и да опиташ нещо непознато или да си седиш при питомното и да не гониш дивото? Никога няма да разбереш кое е правилното решение, защото „когато човек губи, не знае какво печели и обратното“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
naty:)
преди 11 години

''Почти на всеки човек му се е случвало да се замисли какво би било, ако се събере с бившия/бившата си. '' оооо не не ,НИКОГА.Щом нещата са приключили,значи е имало защо!

Lucho
преди 11 години

Пускате им мухата да гонят "дивото", после "питомното" да ги разбере, да скъсат и лицето (от мъжки или женски пол) да дойде да се жалва в раздел "Любов". Хубава стратегия! rofl

gugenceto2
преди 11 години

мерси за инфото


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия