Пет неща, които всеки мъж иска да опита в леглото (+ 18)

2013-03-07 15:53:00
Пет неща, които всеки мъж иска да опита в леглото (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

Голяма част от мъжете не се притесняват да споделят, че имат по-нестандартни секс фантазии, но има и такива, които предпочитат да запазят тази информация за себе си. Но какво срамно има в това? Всеки има право на сексуални фантазии, стига те да не са прекалено извратени /според другия участник в секса/ и да не нараняват околните. Това, че една жена смята желанията на половинката си за ненормални, не означава, че няма друга, която с удоволствие ще ги изпълни.

 

Вижте кои са петте неща, които почти всеки мъж иска да пробва в леглото:

 

Анален секс - за голяма част от хората, особено за жените, аналният секс все още е тема табу и те се притесняват да коментират, дори да го практикуват. Но е факт, че мъжете се възбуждат изключително много при мисълта за проникване отзад.

 

 

Секс с господарка - като цяло мъжете са тези, които доминират, както в живота, така и в леглото. Но понякога представителите на силния пол искат да бъдат с жена, която се държи мръснишки в леглото. Така че се отпуснете и бъдете господарка - кажете какво искате и говорете твърдо, не правете никакви компромиси!

 

Воайорство - голяма част от мъжете поне веднъж са си представяли как правят секс с две жени едновременно. Има и такива, които с удоволствие биха наблюдавали как две дами се забавляват в леглото. Но не са много жените, които биха се отдали на такива сексуални игри.

 

Секс на открито - това действа възбуждащо, както на жените, така и на мъжете. Тръпката, че някой може да ви види, ще ви накара да свършите много бързо. Затова, когато времето се стопли, разнообразете сексуалния си живот.

 

Секс с по-възрастна - като цяло мъжете си падат по млади жени, но има и такива, които с удоволствие биха правили секс с някоя по-възрастна дама. Най-често това желание се заражда у мъжете между 17 и 25-годишна възраст.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия