Шест развенчани секс мита за мъжете

2016-11-03 11:30:00
Шест развенчани секс мита за мъжете
Снимка: Dreamstime

Има някои митове, които изобщо не са верни, но това не им пречи да бъдат актуални години наред. Все пак не е хубаво човек да се доверява на неща, които не са верни, затова вижте кои са най-разпространените митове за мъжката сексуалност:

 

 

Представителите на силния пол си падат по блондинки – истината е, че мъжете харесват красивите жени, без значение какъв цвят е косата им. Блондинките може да се забелязват отдалеч, но това не означава, че са най-харесваните представителки на нежния пол.

 

На мъжете им е чужда моногамността – статистиката сочи, че с течение на времето мъжете и жените стават все по-моногамни, така че това твърдение вече не важи към днешна дата.

 

За мъжете най-важен е външният вид – Слава Богу, в днешно време господата ценят и човешките качества на дамите. Това не означава, че жените трябва да занемарят външния си вид, но нямат шанс да си хванат свястно гадже, ако имат красив външен вид и отвратителен характер.

 

Представителите на силния пол трябва да поемат инициативата за секс – в днешно време голяма част от мъжете са страхливи и предпочитат да оставят инициативата на своята половинка. Така на голяма част от жените им се налага да бъдат по-настъпателни.

 

Мъжете не вярват в истинската любов – поне това е мнението на голяма част от жените. Но наскоро направено проучване сред представителите на силния пол показва, че все повече господа вярват в любов, която може да трае до сетния дъх на един от партньорите.

 

Снимка: Dreamstime

 

Силните мъже НЕ плачат – психолозите са на мнение, че потискането на чувства оказва вредно влияние върху човешкия организъм. Затова, когато на човек му се плаче, той трябва да се отпусне и да си поплаче. По този начин ще снеме стреса от себе си и ще се успокои. Мъжете също са хора и изпитват чувства и няма нищо лошо и срамно да плачат!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия