Идеи за подарък за Св. Валентин

2013-02-13 12:10:00
Идеи за подарък за Св. Валентин
Снимка: Dreamstime

След броени часове всички влюбени ще се държат за ръце, ще си разменят подаръци и ще си казват защо се обичат. Или поне повечето от тях имат такива планове. Разбира се, има двойки, които смятат, че любовта се доказва през цялата година, а не само на Св. Валентин. И са прави. Но това не пречи да зарадваш половинката си и на този ден, нали?

 

Колкото и добре да познават човека до себе си, купуването на подарък почти винаги затруднява мъжете и жените. Те знаят на какво биха се зарадвали, но какво да купят на половинката си, за да остане максимално доволна от подаръка?

 

 

Няма нищо по-хубаво от лично направения подарък. Ако умеете да рисувате, да пишете стихотворения/песни или да творите – направете нещо специално за него/нея. Така подаръкът ще е оригинален и неповторим, а това определено го прави много ценен. Не е нужно талантът ти да е на световно ниво, за да се хареса подаръкът на твоят/а любим/а. Важно е, че си се постарал/а и подаръкът е само за него/нея, а не нещо купено от магазина.

 

Жените /а и доста мъже/ обичат СПА процедурите, така че определено няма да сгрешите, ако решите да поглезите половинката си. Ако не можете да правите масажи, подарете му/й СПА пакет, от който няма как да не остане доволен/на.

 

Хората, които обичат да пътуват, биха се зарадвали на почивка за уикенда. Отидете някъде, разнообразете ежедневието си и прекарайте почивните дни заедно. Какво ще правите, зависи от вас. Може да се отдадете на СПА глезотии, а може и да обикаляте забележителности. Всичко зависи от вашите предпочитания.

 

Какво ще кажете да му/й подарите нещо нестандартно? В интернет има безброй предложение за бънджи скок, езда, скок с парашут, влизане в пещера и т.н. Ако гаджето ти си пада по екстремните неща, то това би било перфектният подарък.

 

Някои хора изразяват любовта си, като си правят татуировки с името на любимия/любимата. Ако не искате да си направите постоянна рисунка с неговите/нейните инициали, то тогава си направете временна. Той/тя определено ще стане очарован/а, когато види името си върху вашето тяло. Най-вероятно ще поиска да ви върне жеста и ще си направи и той/тя татуировка.

 

В последно време в България организират доста концерти, но не всеки има пари да си ги позволи. Зарадвай половинката си, като купиш два билета за групата, по която си пада. Може да ти излезе малко солено, но определено той/тя ще бъде щастлива от избора ти на подарък.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
~sweeettt~
преди 11 години

До NJ: идеята мн хубава!! ;)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия