Мъж предлага брак на приятелка си от ... Космоса

2013-02-01 10:45:00
Мъж предлага брак на приятелка си от ... Космоса
Снимка: Dreamstime

Остават 2 седмици до най-романтичния и сладникав празник в годината – Св. Валентин. В последно време все повече двойки в България го почитат. Но дали трябва да изразяваме любовта си само един ден в годината или може да го правим ежедневно, без да има специална дата за това?

 

 

Каквото и да е мнението ви, факт е, че всяка жена обича да бъде изненадвана на този празник. 35-годишен мъж от Франция има намерение да създаде уникален спомен на любимата си на връх Св. Валентин. Той ще й направи сватбено предложение от Космоса на височина 30 километра над Земята, съобщи ApoteoSurprise. Неговият романтичен жест ще бъде заснет от излитането на специалния балон до пристигането му в стратосферата. Удоволствието ще му струва 4990 евро.

 

Снимка на влюбените и надпис „Ванеса, ще се омъжиш ли за мен?“ ще бъдат закачени за балона. На него ще има и видеоапаратура, която да заснеме целия полет. Когато балонът достигне 30 километра височина, на видеото ще се вижда сферата на земното кълбо. Малко след това балонът ще се спука, ще се отвори парашут и снимачната техника ще „кацне“ на Земята.

 

Любимата на романтичния французин ще стане първата жена, получила предложение за сватба от Космоса.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
F.O.2013
преди 11 години

Ехеееееееееее !!!!!!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия