Как да разбереш, че той е влюбен в теб?

2013-01-31 13:30:00
Как да разбереш, че той е влюбен в теб?
Снимка: Dreamstime

Има мъже, които не искат да разкриват чувствата си и се стараят да ги запазят за себе си, но някои им личи отдалеч как се чувстват, особено когато са влюбени. Те се държат непохватно, отнесени са, правят всичко за вас и не се сърдят за глупости. Вижте как най-лесно може да разберете, че вашият любим наистина ви обича:

 

Прекарва цялото си свободно време с вас – само влюбените мъже са готови да прекарват всяка свободна минута с вас. При положение, че той предпочита да отиде с вас по магазините, отколкото да се види с приятелите си, явно наистина ви обича. Влюбеният мъж обича да прави всичко с половинката си – да пазарува, да гледа романтични филми, да разхождат кучето в парка и т.н. След време, когато пеперудите от стомаха излетят /но не защото вече не ви обича, а защото е минала онази първоначална тръпка/ все по-често ще чувате, че е зает, че го мързи, че иска да гледате друг филм и т.н. Не си цупете, напълно нормално е отношенията ви да се променят след време.

 

 

Любовта прави хората слепи. В началото на връзката ви той няма да вижда вашите недостатъци, нито вие неговите. Вашият любим наистина ви обича, ако успява да ви накара да се чувствате добре в кожата си, когато сте заедно. Той няма да забележи леко мазната ви коса, нито белещият се лак, нито факта, че гърдите ви са малки. Той ви обича такава, каквато сте и ви го показва и доказва постоянно.

 

Влюбените хора стават суетни. На него вече не му е все едно как изглежда, защото иска да ви впечатли максимално с външния си вид. Преди може да не е отделял достатъчно време, когато се е обличал, но сега внимава кое с кое съчетава. Това е присъщо само на един влюбен мъж /като изключим тези, които по принцип са суетни/.

 

Забелязали ли сте, че вашият любим е доста непохватен? Причината е, че той постоянно се опитва да ви направи добро впечатление, което понякога го кара да изпада в неловки ситуации. Често му се случва да се залее, докато пие кафе във ваше присъствие, да си изпусне ключовете от вкъщи, да се бутне в някого и т.н.

 

Влюбените мъже /а и жените също!/ обожавам да съзерцават половинката си. Те я гледат постоянно – докато спи, докато се храни, докато говори по телефона, докато тренира и т.н. За тях тя е най-прекрасното същество на земята и не могат да спрат да й се любуват.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия