Кои са най-сексапилните професии според жените?

2016-10-30 13:30:00
Кои са най-сексапилните професии според жените?
Снимка: sxc.hu

Сигурно повечето мъже си мислят, че за жените най-сексапилните представители на силния пол са футболистите. Това може да е било вярно преди години, но в момента статистиката сочи друго. Според жените най-красиви и сексапилни са музикантите, пише в. „Дейли мейл“. Това станало ясно, след като била направена анкета сред британките, в която дамите трябвало да посочат професията, която им се струва най-секси за партньор.

 

 

Сигурно ви се струва изненадващо, но цели 32% от жените посочили като отговор музикант/артист. Явно представителките на нежния пол обичат да съжителстват с мъж, който може да им изпее любовна песен, да им изсвири нежна мелодия, да им напиши романтичен стих или просто да ги развеселява с хумора си.

 

На второ място жените са поставили мъжете, работещи в сферата на финансите. Според дамите те са интелигентни, амбициозни и уверени, а това ги прави и доста желани и сексапилни. За тях са дали гласа си 25% от анкетираните жителки на Великобритания.

 

На трета позиция се нареждат учителите, за които са гласували 13% от дамите. Според жените те са вдъхновяващи, грижовни и интересни личности. След тях са лекарите с 9% и журналистите със 7%. За тях представителките на нежния пол казват, че са мотивирани, креативни и доста информирани мъже, с които е интересно да си общуваш.

 

Едва 1% от анкетираните дами смятат, че футболистите са сексапилни. Повечето жени не ги харесват, защото ги намират за прекалено самоуверени, с много високо самочувствие и лоша репутация.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия