Няколко разпространени мита, свързани със секса

2016-11-20 13:08:00
Няколко разпространени мита, свързани със секса
Снимка: Dreamstime

Сексът е тема, която винаги ще бъде интересна и доста коментирана. Има много митове, свързани със сексуалния акт, някои от тях са развенчани, други все още заблуждават хората. Затова е хубаво човек да се информира максимално, преди да започне да води сексуален живот. Вижте кои са най-разпространените митове за секса:

 

Сексът е само физическа дейност – за някои хора това е вярно, но за повечето той трябва да е нещо много повече – сливане в едно цяла с любимия човек, релаксиране, доставяне на удоволствие. Едно време може хората да са правили секс с цел продължаване на поколението, но в днешно време този акт носи и голяма доза удоволствие. Затова, когато правите любов с партньора си, отпуснете се, не мислете за нищо друго и му се отдайте. Така ще имате възможността да изживеете един невероятен сексуален акт.

 

 

Дамите получават оргазъм само по време на секс – жените имат сложна анатомия и е глупаво мъжете да си мислят, че те могат да свършат само при сексуален акт. Всъщност представителките на нежния пол могат да изпитат четири вида оргазъм – вагинален, клиторен, маточен и при стимулиране на G-точката.

 

Колкото по-дълъг е сексът, толкова по-хубав е – всъщност най-добрият секс трае около 10 минути, повече от това е излишно, както за мъжа, така и за жената. Любовната игра може да е дълга, но сексуалният акт не бива да се превръща в монотонно и прекалено дълго „лашкане“. Важното при секса е да се достави удоволствие и на двамата партньори, като това е възможно да се случи и в рамките на 3-4 минути. Не е важно количеството, а качеството.

 

Шумен секс = огромно удоволствие – в порно филмите актьорите насилствено се стараят да пъшкат, колкото се може повече. В реалния живот, обаче, нещата седят по друг начин. Да, тишината определено не действа стимулиращо /освен, ако не ви се налага да бъдете тихи и това ви харесва/, но това не означава, че съседите ви трябва да разберат какво правите. Пъшкайте, ако имате нужда и колкото ви доставя удоволствие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия