Какво НЕ забелязват мъжете преди и по време на секс?

2013-01-21 16:15:00
Какво НЕ забелязват мъжете преди и по време на секс?
Снимка: Dreamstime

Малко са жените, които не изпитват никакви притеснения относно телата си. Почти всяка една представителка на нежния пол има нещо, което не харесва в себе си – заобленото коремче, малките гърди, целулита, големите бедра и т.н. Дамите се притесняват най-много, когато за пръв път трябва да се съблекат голи пред половинката си.

 

 

Спокойно, момичета, мъжете изобщо не забелязват голата жена. Не, те я виждат, но не виждат дребните недостатъци, които вие смятате, че ще му извадят очите. Не се притеснявайте, че имате няколко килограма в повече, нито, че въпреки многобройните кремчета и процедурите, които си правите, целулитът ви седи, нито, че гърдите ви не са от най-големите. В този момент представителите на силния пол имат една-единствена цел – да задоволят нагона си.

 

Непосредствено преди да правят секс, мъжете не забелязват нито формата на гърдите, нито техния размер. Те няма да разберат, че имате косъмчета, които са дълги 1-2 милиметра, камо ли да видят някоя дребна пъпчица.

 

Не си мислете, че партньорът ви ще оцени фактът, че имате прическа или че сте гримирана. В такива моменти мъжете предпочитат естествено красивите жени, затова не се престаравайте излишно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

Целулит, корем, малки цици, косми и пъпки. Кьорав съм, но не чак толкова.

JanBFMV
преди 11 години

Това са пълни глупости , за да не забележи тези неща ,трябва да е някой доста загорял тип !

rock_that_body
преди 11 години

И доле не се бръснете... Той пак няма да забележи, щото нагона е по-силен от очевидното.. :D

Claymore
преди 11 години

Да, мили ми момичета, не си бръснете краката - той няма да забележи.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия