Всеки човек трупа за различен период от време сексуален опит, но са нужни поне няколко години, за да може човек да се отпусне напълно в леглото. Най-често сериозният опит се придобива между 20-та и 30-та годишнина. В рамките на 10 години човек има възможността да опита различни неща. Някои от тях му допадат, други не му харесват, а трети би искал никога да не се бяха случвали.

 

Вижте няколко вида секс, които правят повечето хората, след като навършат 20 години:

 

Лош секс – напълно нормално е човек да не се чувства удовлетворен в началото на своя сексуален живот, защото все още не знае какво му доста удоволствие, а и често прави любов с някой, който също няма достатъчно натрупан опит.

 

Снимка: Dreamstime

 

Секс за една нощ – някои хора обичат да сменят сексуалните си партньори като носни кърпички, защото нямат желание да имат сериозни взаимоотношения само с един човек. При някои, обаче, сексът за една нощ се случва 1-2 пъти и се разбират, че това не е за тях.

 

Пиян секс – младежите доста често злоупотребяват с употребата на алкохол и правят секс на пияна глава. Повечето пъти не им се получава, защото са прекалено пияни и единственото, което искат е да легнат и да заспят.

 

Секс с бившия – това е много удобен секс, защото е по-добре да споделиш леглото си човек, когото познаваш, отколкото с някой напълно непознат. Проблемът е, че понякога това може да възроди чувства у бившите влюбени, а все пак е имало причина за тяхната раздяла и евентуалното им събиране не би довело до нищо хубаво.

 

 

Приятелски секс – повечето от вас сигурно са гледали филма „Friends with benefits“. Понякога двама приятели имат нужда от секс, но не биха си легнали с някой непознат. Така те решават да си доставят удоволствие, като предварително се уговарят, че това няма да развали приятелските им взаимоотношения. Доста често приятелството им прераства във връзка.

 

Секс на ново място – младежите обичат да експериментират с местата, на които правят секс. Те се отдават един на друг на капака на автомобила, във влака, в тоалетната на самолета, в бара и т.н. Възможностите са много, стига да поискате да разнообразите сексуалния си живот.

 

Секс със самия себе си – в мастурбацията няма нищо лошо, стига да не започне да пречи на истинския сексуален живот. Може да си доставяте удоволствие, когато искате, знаете какво харесвате и няма вероятност да се заразите с болести, предавани по полов път или да се стигне до нежелана бременност.

 

Страхотен секс – с натрупването на сексуален опит, човек започва да прави все по-хубав и по-хубав секс и така докато се стигне до момента, в който си казваш „Леле, днес беше страхотно!“. Обикновено това се постига със сериозен интимен партньор, когото познавате, обичате и на когото имате доверие.

Автор: Ралица Солакова