Шестте най-неподходящи места за първа среща

2013-01-17 12:29:00
Шестте най-неподходящи места за първа среща
Снимка: sxc.hu

Поздравления! Вече си се престрашил и си поканил момичето, което харесваш на първа среща. Но къде да я заведеш сега? Не си мисли, че няма значение къде ще отидете, важното е да сте заедно. Това важи за двойки, които имат взаимоотношения поне от няколко месеца. Затова по-добре избери някое подходящо място и виж кои места трябва да избягваш за първа среща:

 

Спортно събитие – ако сте се запознали на някой стадион/зала, няма никакъв проблем да посетите друго спортно събитие, защото си сигурен, че момичето си пада по такива места. Но не го причинявай на девойка, която не знае правилата на футбола и не разбира какъв е смисълът да тичаш след една топка.

 

 

У вас – възпитаните и себеуважаващите се момичета веднага биха ти отказали. Причините са няколко – първо, ще си помисли, че я смяташ за уличница, второ, ще се страхува от здравето и живота си /в днешно време има доста психопати по улиците/ и трето, не смята, че това е най-подходящото място за първа среща. Защо я каниш у вас, ако не искаш секс от нея или не те е срам, че ще излезете навън и ще ви види някой познат?

 

Дискотека – това не е най-подходящото място за първа среща, защото целта на виждането ви е да се опознаете и да видите дали ще си паснете като характери. Това определено би било мисията невъзможна на някое шумно място.

 

Заведения, които предлагат промоции – няма нищо лошо човек да умее да пести и да не си харчи парите за глупости, но ако отидете в заведение по време на Happy Hour, то това ще направи много лошо впечатление на момичето. Най-вероятно заведението ще е претъпкано от „икономисти“ и нито ще има къде да седнете, нито ще си прекарате добре. По-добре плати малко по-висока сметка, но разбери повече за момичето, по което си падаш.

 

Кварталното кафене/заведение – може да имате готини заведения в квартала, но все пак е по-добре да се видите на неутрална територия. Нека около вас няма познати, за да може да прекарате една качествена първа среща. Момичето би се обидило, ако отидете в кварталното кафене и постоянно те заговарят приятели.

 

Снимка: sxc.hu

 

МОЛ – в днешно време МОЛ-овете никнат като гъби. Да, там също има заведения, кино, боулинг и т.н. Но все пак може би ще е по-добре да отидете да хапнете някъде другаде и ако разговорът ви върви, тогава да се насочите към някой МОЛ, където ще имате възможността да прекарате още време заедно, докато се забавлявате.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
umri
преди 11 години

Че я водиме у моло.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия