Защо приятелките ти не го харесват?

2013-01-10 17:42:00
Защо приятелките ти не го харесват?
Снимка: Dreamstime

За съжаление често се случва близките ви приятелки да не одобряват избраника на сърцето ви. Било то, защото смятат, че той не е подходящ за вас, защото ревнуват за вашето внимание или просто, защото мъжът не им се нрави. Причините могат да бъдат много и различни. Ето и главните от тях:

 

Приятелките ви се чувстват пренебрегнати

Знаете как, когато сте влюбени, останалият свят просто престава да съществува. Вие искате да прекарвате цялото си време единствено с любимия мъж и често забравяте за другите си близки хора. За съжаление, понякога приятелките ви могат да се разстроят много, защото не им допада да се чувстват пренебрегнати и изолирани. Понякога започват и да ревнуват. Най-добре се постарайте да балансирате между гаджето и приятелките си, защото никой не заслужава да се чувства отритнат.

 

 

Приятелките ви знаят нещо, което вие не знаете

Тази ситуация също е често срещана. Вашите приятелки знаят нещо за гаджето ви, но се притесняват да ви го споделят. Първо, защото не искат да ви разстройват, второ, защото се страхуват да не се настройте срещу тях и да не ви загубят. Така че, ако вашите близки определено не симпатизират на вашия приятел, има шанс те да крият нещо от вас. Когато човек е влюбен, губи нормалната си преценка и за него става трудно да определи кое може да е истина и кое не. В подобна ситуация много добре проверете всички факти, преди да предприемете грешно действие.

 

Приятелките ви се притесняват за вас

Понякога вашите приятелки могат да не одобряват отношението на гаджето ви, неговия характер или обкръжение. Дори могат да се страхуват той да не ви нарани физически. В този случай се вслушайте в предупредителните знаци, които вие самите не отчитате, но вашите близки приятелки да. Може би наистина правите грешна стъпка в живота си. Поговорете с тях и обмислете всичко внимателно.

 

Някоя ваша приятелка тайно е влюбена в гаджето ви

Изключително неприятна ситуация, в която обаче ясно се вижда дали вашата „приятелка“ наистина ви е такава. Докато разберете каква е истината всъщност, тя може да се опита да внесе смут между вас и гаджето ви, дори да ви скара завинаги. Винаги бъдете предпазливи и имайте едно наум.

 

Нямат нищо общо помежду си

Понякога приятелките ви не харесват вашия любим, защото просто нямат нищо общо помежду си. Харесват различни неща, ходят на различни места, забавляват се по различен начин и т.н. Самите те не знаят защо не го одобряват, но се чувстват по определен начин. Не е нужно да има конкретна причина. В подобна ситуация се опитайте да ги съберете заедно, отидете на компромисно място и за двете страни. Не насилвайте нещата обаче, всичко трябва да дойде естествено.

 

Още съвети, свързани с личния ви живот, четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия