Какво се случва, когато правим секс след употреба на алкохол?

2012-12-11 12:45:00
Какво се случва, когато правим секс след употреба на алкохол?
Снимка: Dreamstime

Голяма част от тийнейджърите се притесняват в началото на своя сексуален живот. Те смятат, че не са достатъчно добри и няма да успеят да задоволят половинката си. За да се справят с тези терзания, някои от тях решават да пийнат едно-две малки, преди да настъпи дългоочаквания момент.

 

Факт е, че алкохолът има способността да променя хората. Задръжките падат, сетивата се събуждат, хората стават по-красиви... или поне изглеждат такива в очите на пияния. Вече няма излишно напрежение и притеснение и хората си мислят, че нещата ще минат добре.

 

 

Хубаво е да знаете, че алкохолът ще попречи повече на сексуалния акт, отколкото ще ви помогне. Колкото повече сте пили, толкова по-трудно ще ви е да правите качествен и задоволителен секс.

 

Алкохолът влияе различно на мъжете и жените. Представителките на нежния пол губят голяма част от своята чувствителност, тяхната интимна зона вече не реагира по същия начин и шансовете за оргазъм намаляват драстично, а при някои дори изчезват.

 

Употребата на алкохол може да доведе и до неприятни ситуации. Взаимоотношенията между двама партньори може да се влошат при редовната употреба на спиртни напитки. В един момент пиенето е по-важно от разговорите, прегръдките, милите жестове и т.н.

 

Не си мислете, че ще улесните живота си, като всеки път, когато имате проблем или се притеснявате за нещо, пийнете едно-две малки. Това не е решение на проблема, а временно постигане на фалшив комфорт.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DownloadVirus
преди 11 години

''Това не е решение на проблема, а временно постигане на фалшив комфорт.''Временно постигане е ако спреш да пиеш хаха


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия