Нещата, които ви пречат да правите страхотен секс

2012-12-05 12:16:00
Нещата, които ви пречат да правите страхотен секс
Снимка: Dreamstime

Има неща, които са в състояние да провалят правенето на хубав секс. Мислите си, че скандалите са полезни и водят до правенето на невероятна любов, но това невинаги е така. Ако имате възможност да избегнете скандал и умеете да контролирате емоциите си, по-добре спрете да мрънкате и да се сърдите, преди да сте се скарали сериозно с половинката си.

 

Хубаво е да не прекалявате с хапването, непосредствено преди лягане. Когато на човек му е тежко, на него определено не му е до секс. Затова се хранете по-малко, за да имате сили и желание за после. Специалистите препоръчват редовно да си правите романтични вечери у дома. След това ще ви е лесно да се прехвърлите в леглото, където да консумирате любовта си.

 

 

Хората губят желание за секс, когато започнат да имат скучен сексуален живот. Затова разнообразявайте. Сексът трябва да ви доставя удоволствие и да е забавен. Сменяйте редовно позите, ако искате се превъплъщавайте в някакви роли, важното е да изпитвате удоволствие и да не правите нищо против волята си.

 

Всеки човек има нужда да получава комплименти, за да поддържа самочувствието си на ниво. Казвайте на партньора си колко е готин, колко е сексапилен, какво харесвате в него и т.н. Много е важно да знае, че все още си падате по него и е добре да е наясно кои неща най-много харесвате в него. Комплиментът е нещо много мило, стига да е казано искрено.

 

Стресът оказва негативно влияние върху живота. Направи всичко възможно, за да се отървеш от него. Стресът влияе, както на личния ти живот, така и на здравето ти. Затова е глупаво да го търпиш. Намери причината да се чувстваш постоянно под напрежение и я отстрани.

 

Когато искате да правите секс, осигурете си подходяща атмосфера. Няма нужда на фон да върви любимия ви сериал или новините. Според учените хората, които имат телевизор в спалнята правят толкова секс, колкото и тези, които нямат. Разликата е в качеството.

 

Освен сексът, вие трябва да разнообразявате и ежедневието си. Правете си дребни подаръци, изненади, показвайте си колко се обичате и цените. Не ставайте скучни, само защото от доста време сте заедно. Отидете на дискотека, на концерт, на боулинг, правете неща, които ви забавляват и ви доставят удоволствие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия