Каква е причината жените винаги да драматизират?

2012-12-03 12:17:00
Каква е причината жените винаги да драматизират?
Снимка: Dreamstime

Представителките на нежния пол определено са чувствителни личности и крият емоциите си. Жените често се ядосват и избухват – повечето пъти има причина, но понякога го правят сякаш от скука.

 

Дамите не търпят конкуренция и използват различни стратегии, за да задържат интереса на партньора си върху тях. Вижте кои са най-честите причини, заради които жените започват да драматизират:

 

- Жените са емоционално нестабилни;

- Според тях драмата винаги е ефективна;

- Дамите използват драмата, за да поемат контрол над мъжете;

- Мъжете и жените рядко комуникират добре и това води до напрежение;

- Представителите на силния пол провокират голяма част от женската драма;

 

Жените драматизират, за да съживят връзката си – някои представителки на нежния пол смятат, че един скандал би разнообразил живота им в интимен план. Факт е, че повечето скандали завършват със сдобряване, вземане на поуки и ... страстен секс.

 

Представителките правят драми, когато са наранени – понякога дамите драматизират, за да привлекат вниманието на половинката си. Когато една жена не се чувства добре, те се избухват и се надяват това да накара любимия им да се замисли и промени. Това обаче не се получава. В такива моменти мъжете започват още по-усърдно да игнорират случващото се.

 

 

По този начин потушават несигурността – когато една жена не получи отговор на въпроса, който е задала на половинката си, тя не може да се сдържи и избухва. Дамите винаги искат да са приоритет номер едно, те не искат да бъдат пренебрегвани заради приятели, роднини и/или колеги. Ако усетят, че това се случва, просто няма как да не избухнат.

 

Жените драматизират, когато искат да разкарат някого - някои жени просто не могат да съберат смелост и да прекратят връзка, която не им доставя нужното удоволствие. Затова те започват да се държат отвратително с партньора си, надявайки се, че той сам ще се откаже да поддържат взаимоотношения.

 

Драмата им помага да поемат властта във връзката – понякога жените драматизират, за да видят доколко техният любим може да се справи с техните изисквания и желания. Ако мъжът ги сметне за слаби и неразумни и започне често да ги подценява, те биха потърсили опора в друг.

 

Има жени, които драматизират, защото имат слаби нерви – някои дами просто имат лабилна психика и не умеят да контролират емоциите си. Мъжете трябва да бягат от жени, които избухват лесно и стават неконтролируеми, когато са нервни – хвърлят предмети, крещят, подслушват чужди разговори, държат сметка за всичко и т.н.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия