Харесвам лошите момчета и тоя стил ... Защо жените си падат по лошите?

2012-11-29 17:17:00
Харесвам лошите момчета и тоя стил ... Защо жените си падат по лошите?
Снимка: sxc.hu

Добрите момичета харесват лоши момчета ... или поне така казват хората. Но с какво те привличат невинните девойки? Защо не си падаме по мили момчета, които правят готини валентинки, а постоянно си мислим за тези, които игнорират обажданията ни и понякога дори се държат грубо. Причините са две и те са – химия и неангажираност.

 

Химията – редица проучвания показват, че женските мозъци са по-активни, когато виждат снимки на мъжествени представители на силния пол. Мъжете, които имат широка челюст и изглеждат сили би трябвало да имат повече тестостерон в себе си и това е причината жените да си падат по тях. Колкото по-високи нива на тестостерон има един мъж, толкова по-склонен е да направи нещо лошо. А това се харесва на жените. Те подсъзнателно искат мъж, който да ги закриля и да се грижи за семейството им, а едрите и лоши представители на силния пол изглеждат подходящи за бащи.

 

 

Сексът – в някои държавите сексуалните взаимоотношения са тема табу, но в други за тях се говори съвсем спокойно. Все пак това не е нещо, от което трябва да се срамуваме. Когато една жена иска да задоволи нуждите си, тя се сеща първо за някое лошо момче – нормално. Докато добрите момчета искат връзка, любов, нежност и т.н., лошите нямат такива претенции и винаги са готови да „помогнат“, когато една жена има нужда от тях. Те са диви, необуздани и честни, а това определено е доста привлекателно.

 

Момичета, внимавайте с лошите момчета, защото те са готини, но често нараняват жените около себе си. Не обръщайте гръб на поредното мило момче, което се опитва да привлече вниманието ви. Защото историите с лоши момчета са до време. Ще дойде момент, когато ще искате спокойна връзка, изпълнена с любов, която може да ви я даде единствено някое мило момче. Тогава ще се сетите за онези младежи, които искаха да бъдат с вас, но вие предпочетохте да тичате след лошото момче ...

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
snaiper9222
преди 11 години

Заради това http://goo.gl/VGpn9 ??

umri
преди 11 години

Квото и да напишете, ще е безмислено. В момента даже ги надъхахте още повече да рипат на лошото, щот го представяте, като тенденция. ;д;д

Mladenoff
преди 11 години

Статия за лоши момчета и сложили снимка на някъв пич с кросов мотор - лелеееееее :X


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия