Първото впечатление е много важно, все пак човек никога не може да направи отново първо впечатление на някого.

 

Жените и мъжете се притесняват, когато отидат на първа среща и често и двата пола послъгват за дребни неща.

 

Ако наскоро сте се запознали с мило, възпитано момче, което има интересни хобита и е необвързано, не бързайте да се радвате, пише в. „Дейли мейл“. То е излъгало поне за 1-2 неща, които ви е казало.

 

 

74% от представителите на силния пол изкривяват истината на първа среща, за да направят максимално добро впечатление на жената, с която са излезли.

 

Най-често те послъгват относно финансовото си положение, работата си и измислици, свързани със свободното им време и техните хобита.

 

Близо 66% от мъжете между 18 и 35-годишна възраст са преувеличили, когато са споделяли доходите си.

 

Над 50% от представителите на силния пол са изтъкнали добрия си успех в училище/блестящата си кариера, дори да нямат такъв/такава. Те го правят, надявайки се, че по този начин ще се харесат повече на дамата, с която са на среща.

 

55% от анкетираните господа споделят, че на първа среща често казват неща, които жените биха искали да чуят. По конкретно казано – не вярвайте на мъж, който твърди, че няма чак такъв интерес към спорта, а по-скоро си пада по животните и изкуството. Определено омаловажава едното и преувеличава другото.

 

Близо 20% от мъжете казват, че не са казвали истината, когато е ставало въпрос кога за последно да спортували. Повечето от тях лъжат, като казват, че обичат да ходят на фитнес и го правят често.

 

33% от анкетираните господа са отивали на първа среща, докато са имали връзка с друга жена, 2% от тях скриват истината за развода си, а 50% лъжат за това, че вече са бащи.

 

Според 64% от мъжете няма нищо лошо да се лъже на първа среща, защото това го правят и двата пола. Все пак всичко е полезно, стига да е в границите на нормалното.

Автор: Ралица Солакова