Няколко дразнещи навика след секс (+ 18)

2012-11-12 13:15:00
Няколко дразнещи навика след секс (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Да правиш любов с човека, когото обичаш, е едно наистина ценно и приятно изживяване. Има и хора, които не са влюбени и правят секс – тоест задоволяват своите потребности. Без значение с кого си в леглото, има някои навици, които оставят лошо впечатление у другия. Вижте кои са те:

 

Тичането към банята – факт е, че е хубаво след секс да си вземете по един душ /особено жените/, но все пак това не означава, че в момента, в който двамата свършите, вие трябва да тичате към банята. Това ваше действие показва, че ви е гнус от партньора ви и бързате да се „изчистите“ от него. Най-добрият вариант, за да няма сърдити, е двамата да отидете и да си вземете душ и/или вана.

 

 

Заспиването – това, като че ли е по-характерно за представителите на силния пол. Но и някои дами се подремват сладко-сладко, след като са имали страхотен секс. За някои хора бързото заспиване на партньора обаче е проблем, защото те имат нужда да продължат да интимничат и след акта, като тези интимни моменти се изразяват с прегръдки и нежни целувки.

 

Засищане на глада – на някои хора сексът им отваря апетита. Не е нужно да ви стърже коремът в следващите няколко часа, но не хуквайте към хладилника, непосредствено след акта. Най-добре е да предложите на партньора си нещо вкусно за хапване, за да не се сърдите, че отивате в кухнята, а не оставате в прегръдките му.

 

Водене на телефонен разговор – ако телефонът ви е звънял, докато сте правили секс и не сте го вдигнали, няма нищо лошо да се обадите на човека, когото ви търси, за да разберете какво иска. Но е излишно и доста грозно веднага да се обадите на най-добрия/добрата си приятел/ка и да започнете да водите непринуден разговор, в който не си казвате нищо конкретно и важно. Не карайте партньора си да се чувства излишен и нежелан, като грабнете телефона си и започнете да говорите, пишете SMS-и или играете на някоя игричка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kosta92
преди 11 години

http://gledane.tochica.com/r/2606/ Гледане в бъдещето

Azoria
преди 11 години

Хубаво е когато партньора ти има същите дразнещи навици като твоите :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия