Как да кажеш на гаджето си, че все още си девствена?

2012-10-04 13:33:00
Как да кажеш на гаджето си, че все още си девствена?
Снимка: Dreamstime

В реалния живот, някои от нас са сексуално активни, други не чак толкова. Факт е, че има момичета, които не откриват любовта в пубертета и някак поизостават от своите връстници. В крайна сметка я откриват по-късно, но пък тогава настъпват едни терзания от сорта на: „Как да му кажа, че още съм девствена?! Срам и резил!".

 

Как да изречете това фатално и супер неловко признание в тези времена на сексуална свобода и изобилие на гола плът? Ето какво трябва да знаете:

 

 

Не сте длъжна да му казвате

Вярно е, че здравите отношения се градят на откровеност и добра комуникация, но пък не се чувствайте длъжна да определяте девическия си статут на когото и да било. Дори, ако сте на път да правите секс с гаджето, оставете го да се изненада, вместо да го плашите предварително.


Ако решите да признавате – направете го точно преди да консумирате връзката си

Ако все пак решите да разкриете на гаджето си сексуалната си неопитност, говорете точно в момента преди да го направите за първи път с него. Защо? Ами, просто ще е късно за друга реакция от негова страна освен да продължи със започнатото, без да мисли за отговорността, която поема. Може пък да се почувства специален!

 

Забравете за идеята да правите признание чрез текстово съобщение, мейл, гласова поща или телефонен секретар

Вярно че е много по-лесно да направите признанието индиректно, защото ще си спестите изчервяването и странните тикове и пелтечене. Но това е супер грешен подход, за подаването на информация, която е от толкова интимен характер.

 

Оправданието, че ще правите секс след брака не се препоръчва

Още по-глупаво е да изричате нещо подобно, ако всъщност не вярвате в него, а го казвате просто като оправдание за позакъснялата си девственост. С приказки за сватби и Единствения най-много съвсем да уплашите любимия, особено ако сте в начален етап от връзката ви.

 

Не драматизирайте

Една девственост не е чак толкова драматичен факт, колкото вероятно ви изглежда на вас самата. Ако решите да инициирате разговор, в който да го признаете на момчето/мъжа, направете го непринудено с изречение от сорта на: "Хей, знаеш ли, че не съм правила секс още."

 

Снимка: Dreamstime

 

В крайна сметка това си е вашето тяло, вашия избор и вашия опит. По-добре да се чувствате уверено във всяка една стъпка от живота си, отколкото да се вайкате за глупости!

 

Още съвети относно личния ви живот четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SorrowEyes
преди 10 години

Доста глупави съвети. Хей, знаеш ли че не съм правила сеск още. - Страшно непринудено *facepalm*

notlike
преди 11 години

Всъщност, не знам защо жените едва ли не го превръщат девствеността в някакъв ритуал, при все, че на повечето мъже им е все тая. Не го пише на челото, нали?

pip4ety
преди 11 години

az kazah na moq priqtel o6te v na4aloto iizob6to ne sajalqvam za6toto se darji mn nejno i se saobrazqva

Paradise...
преди 11 години

По-добре да му каже още в началото на връзката им. Улеснява себе си, улеснява и него ;д

scrooper
преди 11 години

Да- да! Много по- добре е да му се каже предварително (преди да сте се съблекли най- малкото). Все едно че няма да се разбере. Момчето трябва да знае, за да подхожда внимателно.

bilqnavod
преди 11 години

uau

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия