Какво да правиш, ако момчето/момичето, по което си падаш има гадже?

2012-10-01 17:11:00
Какво да правиш, ако момчето/момичето, по което си падаш има гадже?
Снимка: Dreamstime

Почти на всеки му се е случвало да си хареса момче/момиче, което вече е обвързано. Какво да правите в такъв момент? Дали да се откажете от него/нея или да направите всичко възможно да го/я накарате да ви хареса и да поиска да бъде с вас? Ако наистина имате чувства и сериозен интерес към него/нея – борете се, но по справедлив и възпитан начин.

 

Всяко първо впечатление е много важно. Затова внимавайте какво говорите и как се държите пред него/нея. Напълно възможно е да кажете едно грешно нещо и да направите лошо впечатление, което да ви отдалечи от обекта на вашите чувства.

 

Глупаво и детинско е да нападате и обиждате гаджето му/й. Все пак той/тя е с него/нея, защото го/я обича или поне уважава. Никой човек няма да се впечатли, ако чуе обиди по адрес на човека, когото обича /или е обичал преди/.

 

 

Постарайте са да не досаждате. Дори да имате представа къде ще ходи той/тя, не се озовавайте „случайно“ на същото място. Първият път той/тя може да си помисли, че е случайност, но повтори ли се, ще разбере, че го/я следите и взаимоотношенията ви може преждевременно да прекъснат.

 

Когато човек е влюбен, той търси физическа близост. Все пак не е хубаво да го/я притискате и да навлизате в личното му/й пространство. Покажете му/й, че се интересувате от него/нея, харесвате компанията му/й и го/я цените като човек. Позволени са само случайните докосвания, наистина случайните!

 

Понякога хората са склонни да правят глупави неща, когато са влюбени. Внимавайте с комплиментите и вниманието, което му/й отделяте. Все пак не искате той/тя да се почувства задушен/а, нали?

 

В никакъв случай не му/й се обяснявайте в любов. Не си мислете, че като му/й кажете, че го/я обичате и той/тя веднага ще стане ваш/а. Най-много да го/я изплашите. Покажете му/й, че имате интерес, но в никакъв случай не казвайте „Обичам те!“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dirty mind
преди 11 години

Попаднах на тази статия случайно (наистина случайно). Нямам никакъв проблем, но реших да я прочета - истината е че по тези причини съм скъсвала с едно момче (от последните 3-4 абзаца). Наистина е много тъпо ако веднага почнете да казвате "Обичам те". Няма абсолютно никакъв смисъл - още на първата седмица и веднага, това показва, че нямате опит и представа как да се държите с едно момиче... и от там следва мисълта -щом няма опит, съответно нямал е и гадже - значи никой не го е искал и явно има причини (или нещо такова, едвали на всяко момиче е му пука, че никой не ви е искал, но повечете ще се замислят, че никой никога не ви е искал и е имало причина и ще се опитат да разберат защо, ако не знаят и не след дълго ще скъсате).

DS
преди 11 години

Винаги съм уважавал гаджето й, не винаги съм се възползвал от 1вата възможност!Лошото е че понякога нямаш 2ра! :D

Azoria
преди 11 години

Защо,за Бога, правите такива статии? о_О


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия