Студентите по икономика правят най-много секс

2012-09-27 19:30:00
Студентите по икономика правят най-много секс
Снимка: sxc.hu

Студентите по икономика правят най-много секс от всички младежи, обучаващи се във висши учебни заведения, сочат резултатите от проучване на сайта StudentBeans.com, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че студентите, наблягащи на икономическите науки, могат да се похвалят с най-голям брой интимни партньори по време на обучението си в университета – средно около 4,88. Дали заради скучните уроци или пък от прекалено многото свободно време, тези младежи се радват на най-бурен сексуален живот.

 

На второ място в класацията са обучаващите се в специалности, свързани със социални дейности, обществени грижи и консултиране, които сменят средно по 4,7 интимни партньора от започването на университета до края му. Третата позиция пък е отредена на бъдещите маркетолози, които имат средно около 4,57 сексуални връзки по време на обучението си във висше учебно заведение.

 

И преди да си помислите, че академичната дейност остава на заден план за повечето студенти, бързаме да ви успокоим, че все пак има и такива, които залягат най-вече над уроците. Младежите, обучаващи се в специалности с екологична насоченост, например, могат да се похвалят само с 1,71 интимни партньори. Теолозите се нареждат веднага след тях със средна бройка на сексуалните връзки – 2,13.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BreakingDawn
преди 11 години

Особено тия от снимката xD just kiddin' ;d

sladkish_14
преди 11 години

xaxaxaxaxaxaxaxa


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия