Виж кога не ти трябва ново гадже

2012-08-27 15:58:00
Виж кога не ти трябва ново гадже
Снимка: Dreamstime

Всеки човек се е разделял поне веднъж в живота си с гаджето. В такива моменти той смята, че трябва бързо да си намери нова половинка, за да не се чувства самотен. Дали това обаче е правилният подход?

 

Глупаво е да скъсаш с гаджето и още на другия ден да хукнеш по срещи, без значение кой е бил инициаторът на раздялата. По-добре изчакай да мине малко време, нещата да се успокоят и тогава започни да си мислиш за нов/а любим/а.

 


След като човек дълго време е бил с някого, шансовете новото му гадже да е перфектно са минимални. Затова не се залъгвай, ами приеми факта, че перфектна връзка няма. Повечето хора искат ново гадже, за да не са сами. Но ти наистина ли се чувстваш самотен/самотна? Нали преди не ти стигаше времето за приятелите, за семейството, за училището/университета? Закъде си се разбързал/а?

 

Повечето представители на силния пол, които дълго време са били с едно момиче, постепенно са загубили приятелите си. Те са били толкова вглъбени във връзката си, че все по-рядко са обръщали внимание на своите дружки. Така с течение на времето приятелите, които са им останали, се броят на пръстите на едната ръка. Това е и една от причините мъжете да бързат да си намерят нова приятелка – няма с кого да излязат и умират от скука.

 

Други пък имат нужда от нова половинка, защото искат да водят редовен полов живот, но не с непознати или различни партньори. Те не си падат по секса за една нощ, затова имат нужда от сериозен партньор.

 

Снимка: Dreamstime

 

След края на всяка връзка, поне единият партньор се чувства наранен, малко са случаите, когато двама души се разделят наистина по взаимно съгласие. В такива моменти човек си казва, че „клин, клин избива“ и започва да се оглежда за ново гадже. Често това е грешен подход. Първо преживейте загубата на любимия човек, а след това се хвърляйте в обятията на друг/а.

 

Препоръчително е да започнеш нова връзка, когато се почувстваш готов/а да го направиш. Ако се колебаеш между няколко души, то явно още не си преживял/а предишната си половинка. Започни нови интимни взаимоотношения, когато усетиш, че наистина искаш даден човек.


Снимка: sxc.hu

 

След като приключиш една връзка, почини си от всичко и си намери ново хоби, което да запълва свободното ти време. Ще се запознаеш с нови хора и така нараства шансът да срещнеш идеалната си половинка. Не бързай за никъде, ще дойде времето, когато ще се влюбиш отново и ще бъдеш щастлив/а.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия