Останете будни цяла нощ

Заинтригувайте го със съобщения

2012-08-24 18:00:00
Останете будни цяла нощ
Снимка: Dreamstime

За някои хора писането на съобщения не представлява никакъв интерес, дори напротив – тази дейност им се струва напълно безсмислена. Все пак не е ли много по-лесно да вдигнете телефона и да кажете това, което искате?

 

Няма спор, обаждането е по-добрият избор. С него се избягват двусмислиците,а и по-лесно се усещат емоциите на другия човек. Понякога обаче не е нужно всичко да се казва директно. Просто така е по-интересно.

 

Има моменти, в които два реда думи означават много повече, отколкото някое телефонно обаждане. Те са достатъчно изчерпателни, но и оставят място за дофантазиране. Случва се така, че предпочитате да прекарате цялата съботна вечер вкъщи, пишейки смс-и, отколкото да се забавлявате с приятели някъде навън.

Почти всяка нова връзка преминава през етапа на „мръснишките съобщения“. По този начин много плавно и неусетно се прави прехода към темата за секса. И когато дойде времето за него, никой няма да се чувства неловко, а и желанието ви ще се засили още повече.

 

Идеи за текстови игри с партньора:

 

Не е задължително само, когато имате ново гадже да пишете мръснишки смс-и. Дори да имате дългогодишен партньор, какъв по-добър начин за разнообразяване на връзката ви?

 

1. „Искаш ли да...?“

 

Това е най-безопасният вариант, когато се опитвате да изградите сексуално напрежение. Започнете с напълно стандартни въпроси и малко по малко преминавайте към сексуалната тематика. Започнете с някакъв елементарен въпрос от сорта на „Искаш ли да се видим този петък?“. С напредването на разговора може да станете по-интимни, когато ви се отдаде удобна възможност за това.

 

2. Ролева игра

 

Кажете на вашата нова тръпка, че имате история, която искате да споделите. Не я пишете цялата, а оставете завършека на него. След това вие отговаряте донякъде, а другият човек довършва. Например:

 

Вие: „Миналата седмица момиче и момче излизат на романтична вечеря..“

 

Вашият партньор: „...и момчето наистина харесва момичето.“

 

Вие: „.. момичето също харесва момчето и то много. Всъщност момчето ѝ липсва и момичето се чуди как може да прекарва повече време с него?“

 

Вашият партньор: „Момчето много би искало сега момичето да е с него...“

 

Вие: „И какво щеше да направи момчето, ако момичето беше сега при него?“

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Автор: Мария Господинова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

Охоо, сега пък ни подготвяте за водещи на еротична линия.

FunkyPie
преди 11 години

ии..тва за кво да го правя като ми се спи..?!

Supernaturalfan
преди 11 години

Ъъ...what the *** did i just read?

Djenka
преди 11 години

Dafuq?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия