2/3 от младежите са правили орален секс

2012-08-22 13:00:00
2/3 от младежите са правили орален секс
Снимка: sxc.hu

Две трети от младежите на възраст между 15 и 24 години признават, че поне веднъж през живота си са правили орален секс, съобщава “Huffington Post”, позовавайки се на резултатите от скорошно американско проучване.

 

 

Оказва се, че френската любов е на почит сред младите хора, въпреки че значителна част от тях не осъзнават какви рискове за здравето крие тя.

 

43% от момичетата на възраст между 15 и 19 години са дарявали с орални ласки своите партньори, а 41% са получавали и такива в замяна. В следващата възрастова група – между 20 и 24 години, дялът на представителките на нежния пол, опитали поне веднъж френската любов, нараства до цели 81%.

 

Статистиката при момчетата е сходна. 47% от тях са получавали орални ласки, а 35% са правили такива. 80% са младежите на възраст между 20 и 24 години, които са пробвали орален секс.

 

Един на всеки четирима от сексуално активните тийнейджъри на възраст между 15 и 19 години е убеден, че не може да се зарази с ХИВ при правенето на френска любов без предпазни средства. Около 15% пък са тези, които признават, че не са запознати със здравните рискове на оралните ласки.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Smiilee
преди 11 години

Няма лошо.

koshtramba
преди 11 години

Чрез "признания на младежите", не четеш ли ?!

Uzerneim
преди 11 години

Как по-точно направихте тази статистика? xD


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия