5 проблема, които имат момчетата с всяко едно гадже

2012-08-16 10:29:00
5 проблема, които имат момчетата с всяко едно гадже
Снимка: Dreamstime

Мъжете са от Юпитер, а жените от Сатурн, затова е напълно нормално да има толкова много различия между двата пола. И въпреки че и взаимоотношенията между една двойка са индивидуални, има 5 проблема, които повечето представители на силния пол имат със своята половинка. Вижте кои са те:

 

 

 

 

Секс

Винаги мъжете са били по-активни, когато стане въпрос за секс. Въпреки че той не е най-важното от една връзка, хубаво е да водите редовен сексуален живот с партньора си, защото той сближава. Ако приятелката ти не иска да правите секс, седнете и обсъдете сериозно въпроса. Първо вие имате нужди, второ, когато ви отказва вие се чувствате несигурни, а това ще подкопае връзката ви. В никакъв случай не я насилвайте да спи с вас или не я манипулирайте, просто обсъдете положението, за да не си правите грешни изводи.

 

Снимка: Dreamstime

 

Липса на сигурност

Повечето мъже имат приятелки, които не се чувстват достатъчно сигурни в себе си. Те постоянно намират неща, за които да се притесняват, като най-често това е външният вид. В такива моменти техните половинки трябва да намерят подходящи думи, с които да върнат самочувствието им. Но явно на жените им е вродено да се сравняват с другите представителки на нежния пол и постоянно да се конкурират с тях. Така често, каквото и да им кажете, то не им е достатъчно.

 

Снимка: Dreamstime

 

Проблеми с голите снимки/видеа

Никоя жена не харесва факта, че партньорът й обича да гледа голи мадами или порно. Поради тази причина порнографията и сериозната връзка са две несъвместими неща. За мъжете порното е просто забавление и начин да релаксират, но за жените това си е жива изневяра и те не са съгласни техният любим да се забавлява с друга жена, макар и виртуално.

 

Снимка: sxc.hu

 

Спорове

Жените говорят, говорят, говорят и продължават да говорят, докато не получат последната дума в един спор. Рядко мъжете имат възможността да сложат край на разговора/скандала. Ако не искаш приятелката ти да се тръшка и да реве, че никога не я разбираш, винаги искаш да си прав и т.н., остави я тя да получи последната дума в спора.

 

Снимка: Dreamstime

 

Обсъждане на стари проблеми

Има неща, които човек трябва да запази за себе си. Въпреки това жените обичат да ровят в миналото и често задават въпроси, чиито отговори не искат да разберат. Също дамите имат склонността да вадят „кирливите ви ризи“ и да ви напомнят за неща, случили се преди седмици, месеци, дори години. Не се учудвайте, ако изведнъж приятелката ви се сети как по-миналото лято сте погледнали за няколко секунди някое момиче на плажа (което вие вече не помните, разбира се) и започне да се цупи за случилото се, нищо, че вече ви е била сърдита в продължение на дни след този случай. Вместо да й се връзвате, оставете я да й мине.

 

Снимка: Dreamstime

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ivailo9814
преди 11 години

До don't say anyth:Харесвам много едно 14-15г.момиче.С какво мислиш че бих могъл да я впечатля и накарам да ме хареса?Моля те отговори ми,защото съм много влюбен,а не знам какво да правя?Благодаря предварително

don't say anyth
преди 11 години

'' Има неща, които човек трябва да запази за себе си. ''Безброй пъти съм го повтаряла това, когато отворим темата я за бившите гаджета, я за нещо друго.. :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия