Въпроси, които трябва да трябва да питаш гаджето си, преди да правите секс

2012-08-08 16:28:00
Въпроси, които трябва да трябва да питаш гаджето си, преди да правите секс
Снимка: Dreamstime

Преди да започнете да водите сексуален живот с гаджето си трябва сериозно да си поговорите, защото сексът е както удоволствие, така и отговорност. Много хора подценяват нещата и поради тази причина болестите, предавани по полов път, са често срещани, особено сред тийнейджърите, които нямат достатъчно информация на тази тема.

 

 

Сигурно ви се струва глупаво да задавате на гаджето си въпроси, свързания със сексуалния му живот, но повярвайте ни, това наистина не е за пренебрегване. Вижте най-важните неща, които трябва да го/я попитате, разбира се, нека не е като разпит, а въпросите да бъдат вмъкнати в разговора.

 

Най-важният и сериозен въпрос е - „ХИВ-позитивен ли си?“. Това се пита трудно, но е хубаво да го зададете директно и без увъртане.

 

Снимка: Dreamstime

 

Също така е добре да знаете дали гаджето ви някога е имало болест, предавана по полов път и дали лечението е било ефикасно.

 

Ако партньорът/партньораката ви си е правил/а тест за СПИН, попитайте го/я колко интимни партньори е имал/а след него и дали има желание да си направи нов, за да сте по-спокоен/спокойна.

 

Снимка: sxc.hu

 

Хубаво е преди да се отдадете един на друг, сериозно да обсъдите въпроси с предпазните средства. Ако настоявате да използвате презервативи, не си променяйте мнението заради манипулации от негова/нейна страна. Здравето е по-важно от всичко.

 

Също така е добре да попитате гаджето си дали има неща в леглото, които харесва и на които държи. Ако желанията ви се разминават, трябва да намерите компромисен вариант, защото сексът трябва да доставя удоволствие и на двамата партньори.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamer277
преди 11 години

Хаха, защо да е трудно ... По-добре ли е да ви заразят и след това, не дай си боже, цял живот да не успеете да се изчистите ..... Да, трудно е, но секса като цяло е една много значителна част от връзката ви и, за да го направите, не трябва да се затруднявате или да се засрамвате от подобни въпроси .. :))

alex_alexiewa
преди 11 години

Доста трудно е да попиташ гаджето си нещо такова той по скоро ще се обиди доста на този въпрос...

koshtramba
преди 11 години

Да..- Извинявай, ХИВ-позитивен ли си?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия