Правилото за „трите дни” вече не важи

2012-08-05 19:30:00
Правилото за „трите дни” вече не важи
Снимка: sxc.hu

Имали сте страхотна среща и нямате търпение отново да видите обекта на желанията си. Сещате се обаче за прословутото правило, което гласи, че трябва да изчакате три дни, преди да му/ ѝ се обадите, за да го/я поканите отново на среща. Трябва ли наистина да го направите? Отговор на този въпрос дава скорошно проучване, осъществено от сайта eHarmony и цитирано то вестник “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че правилото за „трите дни” вече се счита за остаряло – 73% от жените и 71% от мъжете го считат за смешно и абсурдно. Те са категорични, че не спазват подобни писани и неписани закони, а се осланят единствено на чувствата и преценката си за ситуацията.

 

Друго, все по-често нарушавано и остаряло правило, е, че не трябва да се съгласявате да излезете на среща още в същия ден, в който са ви поканили. 89% от дамите и 77% от представителите на силния пол категорично заявяват, че не са съгласни с това твърдение.

 

Повече от половината от съвременните мъже и жени признават, че, преди да излязат с някого, първо го проверяват във Facebook. Трима от всеки четирима споделят, че предпочитат покана за среща чрез телефонно обаждане, отколкото чрез текстово съобщение, изпратено в социална мрежа, чат програма или по телефона.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
love_you.baby
преди 11 години

И според мен правилото за трите дни едоста остаряло.Ако не друго, то вече почти никой не го спазва!

ribok
преди 11 години

. Трима от всеки четирима споделят, че предпочитат покана за среща чрез ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ, отколкото чрез текстово съобщение, изпратено в социална мрежа, чат програма или по ТЕЛЕФОНА. hahaha

mikko123
преди 11 години

Ами аз предпочитам смс пред Скайп нищо че са платени (остава ти време да съчиниш какво да отговориш хахахаха)

dreamer_love
преди 11 години

До DSD Creations: мхм и аз така бях чувала... през първата половина на 19ти век в България най-разпространено е било изпращането на текстови съобщения и точно тук е измислено това правило... естествено sms-те са били почти наравно по популярност със скайп и фейсбук, но през Втората Световна война нещата малко са се променили. Нищо, добра логика вадиш ;)

sofityoy
преди 11 години

Традициите НЕ са това,което бяха... И по--добре ние трябва да си създадем нови ;).

DSD Creations
преди 11 години

*** YEAH!!! Welcome to the 21st century!!! Тва да не ви е някакво село през 19 век :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия