Защо понякога не ни се прави секс?

2012-07-24 13:02:00
Защо понякога не ни се прави секс?
Снимка: Dreamstime

Случвало ли ви се е да имате човек до себе си, когото обичате, но понякога да не ви се прави секс с него? Няма за какво да те притеснявате, това е нещо нормално и зависи от доста фактори. Вижте кои са причините, поради които може да загубите желание за секс:

 

Гинекологичен проблем – когато една жена има здравословен проблем, тя губи желание да прави любов поради 2 причини – изпитва болка по време на секс, притеснява се, че ще отблъсне партньора си (ако има силно бяло течение, зачервявания и т.н.). Освен това гинеколозите също препоръчват да се спре сексът, докато жената не се излекува, за да не зарази партньора си и да се получи един омагьосан кръг.

 

 

На противозачатъчни сте - при някои жени хапчетата повишават либидото, но при други направо го убиват. Ако усетите, че ви оказват влияние на сексуалния живот, консултирайте се с гинеколога си и ги сменете с други.

 

Желанието за секс при жените е променливо – всяка една дама е наясно, че понякога изпитва огромно желание за секс, друг път й е все едно дали ще го прави или не. Затова няма смисъл от скандали с партньора си, спокойно му обяснете ситуацията при жените и му кажете, че го обичате и го искате, просто либидото ви в момента е понижено.

 

Умората си казва думата – когато на една жена й се спи, дори най-добрият любовник да скочи в леглото й, тя няма да прояви интерес към него. Затова се старайте да се наспивате, да си почивате хубаво уикенда, за да може да се радвате на сексуалните ласки на любимия си.

 

Притеснение – няма жена, която да няма комплекси. Тези, които не харесват доста неща във външния си вид, трудно се отпускат по време на секс и съответно не изпитват особено удоволствие от акта. На тях им трябва време, за да свикнат с партньора си и да престанат да се срамуват и притесняват за глупости. Хубаво е мъжете да проявят търпение в такива моменти.

 

Снимка: Dreamstime

 

Недостатъчни ласки – на никоя жена не й е достатъчен самият секс. Тя има нужда от любовна игра, от ласки, от докосвания. Когато не ги получава от партньора си, започва да губи желание за секс с него. И това е съвсем нормално. Скарани сте – въпреки че понякога скандалите действат доста възбуждащо, друг път ви се иска да не го виждате и не искате нито да го целувате, нито да го прегръщате. Според мъжете е глупаво да се сърдите, вместо да се насладите един на друг, но това е положението – вие сте сърдита и в момента определено нямате нужда от секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия