Когато той е по-нисък от теб ...

2012-07-13 16:42:00
Когато той е по-нисък от теб ...
Снимка: Dreamstime

Казват, че в любовта граници няма, стига двама души наистина да се обичат и да искат да прекарат остатъка от живота си заедно. Но дали нещата наистина седят по този начин? Има ли неща, които ни биха отблъснали от човек, по когото иначе си падаме?

 

Разбира се, че има. Влюбили сте се, но после разбирате, че той прекалява с алкохола. Отскоро живеете под един покрив и установявате, че той има да погасява доста дългове от съмнителни хора. Или го харесвате на външен вид, цените го като човек, но ... го гледате от високо, тоест е по-нисък от вас. Проблем ли е ръстът, когато е в полза на жената?

 

 

Неписано правило е, че мъжът трябва да е по-висок от жената. Представителките на нежния пол подсъзнателно търсят едри половинки, излъчващи стабилност и мъжественост. По-ниските господа не успяват да осигурят нужната закрива на приятелката си или поне тя не се чувства истински защитена.

 

Високите жени трудно си намират подходящ интимен партньор, защото имат по-малък избор. Особено трудно е за дамите, които не искат да се откажат от обувките с високи токчета. Всяка дама знае, че трябва да започне да носи ниски обувки, ако приятелят й не е от високите. Без това той е по-нисък от нея, защо да се качва на токчета и отстрани да изглеждат още по-странно?

 

Има жени, които никога не биха погледнали нисък мъж, но има и такива, за които ръстът не е от значение. Не са малко високите и стройни дами, хванали под ръка някой нисък представител на силния пол. На нея може да не й пречи неговия ръст, но дали той се чувства добре с толкова висока приятелка? Не, не се. Как един мъж да се почувства силен и мъжествен, като трябва да погледне нагоре, за да срещне погледа на половинката си? Повечето такива връзки завършват с раздяла, защото подсъзнателно ниският господин се опитва да покаже надмощие над половинката си, като се държи нагло и манипулативно.

 

Ако сте от хората, които не биха имали по-ниско гадже, кажете му го още в началото. Определено няма да му стане приятно, но е по-добре да го разбере навреме, отколкото, когато се влюби до уши във вас. Но ако за вас е по-важна любовта и уважението, отколкото височина, дайте му шанс да ви покаже, че е истински мъж :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
w0rmbg
преди 11 години

В леглото всички са равни!

marilyn
преди 11 години

Кви са тия простотии бе?! Няма значение ръста, мойто момченце също е по-ниско и кво, нося токчета, на него не му пука, защото знае че си го харесвам такъв какъвто е! Вие тоя ръст па го изкарахте... нямам думи!

pretty0little0liars
преди 11 години

Няма значение колко е висок!

brutaLxxbunny
преди 11 години

Когато той е по-нисък от мен не вАжи.

granger
преди 11 години

Ба ви имам и статиите ,честно , от ***,по-***!

TheManTheLegend
преди 11 години

Когато се срещнат 2 гея винаги по-ниския и слабия играе жената,

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия