Добра идея ли е сексът с бившия/бившата?

2012-05-27 16:23:00
Добра идея ли е сексът с бившия/бившата?
Снимка: sxc.hu

Вече официално сте сложили край на връзката си, но вашият/вашата бивш/бивша ви звъни и ви кани нагости у тях. Съгласявате се и отивате с мисълта, че ще хапнете и пийнете като добри приятели, а след това ще се приберете у дома. Нещата обаче не се развиват по план. Само 10 минути, след като сте прекрачили прага на врата му/й, двамата се насочвате към леглото и се отдавате на страстни занимания между завивките. Правилно ли е това?

 

Еднозначен отговор на този въпрос едва ли съществува. Всичко зависи от текущата ситуация, от това, което вие търсите, от това, което вашият/вашата бивш/а партньор/ка иска, и от начина, по който сте сложили край на взаимоотношенията си.

 

Ако чрез секса с бившия/бившата се надявате да повдигнете самочувствието си или пък да го/я накарате да се върне обратно при вас, това със сигурност не е добра идея и едва ли ще успеете да осъществите плановете си. По-добре се въздържайте от подобни действия и ограничете до минимум контактите с бившето си гадже.

 

 

 

Ако просто се опитвате да задоволите сексуалните си нужди и смятате, че е по-добре да си легнете с човек, с когото сте го правили много пъти, отколкото с някой случайно срещнат, вероятно до известна степен сте прави. Замислете се обаче, дали сексът с бившия/бившата няма да ви накара да поискате да се върнете отново при него/нея, макар че той/тя е категоричен/на, че това няма как да се случи. По този начин сами ще нараните себе си.

 

Вероятно ви е трудно да преживеете раздялата и да продължите напред. Връщайки се отново в обятията на бившия/бившата си, обаче, едва ли ще си помогнете. Когато сте сложили край на една връзка и когато причините за това са били достатъчно основателни, е хубаво да уважавате своите собствени решения и да се доверявате на собствената си преценка. Щом сте прекратили взаимоотношенията си с този човек, значи е имало причина за това (без значение кой от двамата ви е бил инициаторът на раздялата).

 

Напълно разбираемо е, ако все още изпитвате някакви чувства към своя/та бивш/бивша. Вероятно сте били силно влюбени и ще ви трябва още известно време да укротите напълно емоциите си. Това обаче нямам как да стане, ако се връщате отново и отново в леглото на бившето си гадже. В случай че наистина искате да продължите напред с живота си, в никакъв случай не правете крачки назад.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
evolintendd
преди 12 години

хахахха да има нещо нерелано в тея очи

berrynia
преди 12 години

ее момичето на снимката не може да има наистина такива очи


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия