Не носете червени дрехи на първа среща, ще си помислят, че искате секс

2012-04-23 13:43:00
Не носете червени дрехи на първа среща, ще си помислят, че искате секс
Не носете червено на първа среща, за да не създадете грешно впечатление. Снимка: sxc.hu

Представителите на силния пол смятат, че дамите, които са облечени в червено, са склонни да правят секс още на първа среща, съобщи в. „Дейли мейл“.

 

Психолози анализирали реакциите на 120 студенти между 18 и 21-годишна възраст. Те им показали едни и същи жени, но облечени с различни по цвят тениски. Резултатите показали, че младежите смятат жените, облечени в червени дрехи, имат по-силно изразени сексуални намерения в сравнение с тези, които носят други цветове. Този цвят предразполага мъжете да задават по-интимни въпроси и да седят по-близо до жената, с която са на среща.

 

 

 

Друго проучване показва, че проститутките, които обличат червени секси дрешки, имат повече клиенти от другите си колежки.

 

Червеният цвят е свързан в мъжкото подсъзнание с женската плодовитост и сексапил. При женските маймуни ,когато са във фертилна фаза, перинеумът им се оцветява в червено. По този начин се привличат повече мъжкари и е по-сигурно оплождането.

 

Червеното привлича както мъжете, така и жените. Представителите на силния пол, които носят червени дрехи, са по-атрактивни за дамите в сравнения с другите. Но не защото ги смятат за лесни, а защото ги считат са хора с по-високо социално положение.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
georgi.anev3
преди 12 години

понякога е така,но от друга страна това е просто суеверие !


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия