Време ли е да си хвана гадже?

2012-04-14 14:52:00
Време ли е да си хвана гадже?
Снимка: sxc.hu

Вероятно много от вас се питат, коя е най-подходящата възраст за започване на любовен живот. Под натиска на вашите приятели, които вече си имат гаджета, може би си задавате въпроса, дали не закъснявате в това отношение.

 

Всъщност „правилна” възраст за подобно нещо няма. Всеки човек изпитва романтични трепети на всеки етап от живота си. Ако имате чувства към определен човек и той ви отговаря със същото, няма нищо лошо в това да започнете връзка. Ако пък все още не ви е провървяло в любовно отношение, не бива да се отчайвате. За всеки влак си има пътници.

 

 

Много хора започват първата си връзка в тийнейджърска възраст. Не са малко обаче и тези, които намират първото си гадже значително по-късно. Да избързате и да се обвържете с човек, към когото всъщност не изпитвате особено силни чувства, определено не е най-доброто решение, което можете да направите.

 

Далеч не е задължително да имате приятел/ка, за да се чувствате щастливи. Животът може да бъде прекрасен, дори и когато сте необвързани. Всъщност да сте сами също си има своите предимства. Така не дължите на никого обяснения с кого сте били на кафе вчера или пък защо снощи не сте си вдигали телефона.

 

Насаждавайте се на живота си и не превръщайте мисълта, че се нуждаете от гадже, във фикс идея. Имайте търпение и изчакайте. Подходящият за вас човек все някога ще се появи. Дали тогава ще се на 16 или пък на 20 години, това няма никакво значение. Когато любовта дойде, вие със сигурност ще я познаете. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
irresistible_smile
преди 12 години

За всичко си има време не се притеснявай!:)

DS
преди 12 години

Само да не съм изтървал влака...

veseto98.p
преди 12 години

Mnogo prawilnoo ;]]]]


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия