Кой трябва да направи първата крачка?

2012-04-12 20:42:00
Кой трябва да направи първата крачка?
Снимка: sxc.hu

Да пропусна една добра възможност или да преодолея страха си да направя първата крачка? Вероятно много от вас си задават този въпрос, опитвайки се да намерят най-добрия отговор.

 

В обществото ни от дълго време насам върлуват стереотипи, свързани с това какво „трябва” и „не трябва” да правят представителите на двата срещуположни пола. За щастие, в днешно време все по-често тези стереотипи биват разрушавани.

 

Макар че много хора все още смятат, че мъжът е този, който трябва да направи първата крачка – да поеме инициативата да се запознае с жената, която харесва, да я покани на среща и т.н., не са малко и тези, които вярват, че подобен поглед над нещата далеч не е правилен. Голяма част от нежните създания вече поемат инициативата в своите собствени ръце.

 

Ако един човек наистина иска нещо, той не трябва да се страхува да предприеме някакво действие. Дори напротив – той всячески трябва да се опитва да получи това, което желае. Тук полът няма никакво значение. Всеки трябва да следва мечтите си.

 

 

Много хора се притесняват да заговорят обекта на чувствата си или пък да му предложат да излязат някой път някъде само двамата, защото се страхуват да не бъдат отхвърлени. Но не е ли по-лошо въобще да не опитат или пък някой да ги изпревари?

 

Задавали ли сте си някога въпроса: „Какво щеше да се случи, ако...?”. Ако сте го правили, значи със сигурност сте изпуснали някаква възможност – добра или лоша, вече няма как да разберете. А както добре знаете... който играе – печели, който не играе – не печели.

 

Бъдете смели, рискувайте и направете първата крачка! Без значение от полова ти. Ако не се опитате да влезете в полезрението на обекта на чувствата ви, твърде вероятно е той въобще да не ви забележи и да не знае за съществуването ви. Едва ли искате това. Колкото повече чакате, толкова повече възможности пропилявате.

 

И ако все още не сте разбрали – първата крачка може да я направи всеки, който пожелае. Няма нищо странно или пък срамно в това да заговорите някого. Всъщност това дори би ви спечелило бонус точки, тъй като всеки обича да се чувства харесван и желан.

 

Смело напред, момичета и момчета, и няма да съжалявате повече, отколкото бихте съжалявали, ако не бяхте опитали!

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
club27
преди 12 години

mm dobra statiq :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия