Няколко признака, че гаджето ти ти изневерява

2012-04-03 16:02:00
Няколко признака, че гаджето ти ти изневерява
Не следете гаджето си, но не си затваряйте очите за видимите неща. Снимка: sxc.hu

Минавало ли ти е през ума, че гаджето ти може да ти изневерява? Предполагам, че да, защото са наистина малко са хората, които имат доверие на партньора си. Някои ревнуват с причина, но други го правят, защото не са сигурни в самите себе си. Човек, който се цени, няма да ревнува, без да му дадат повод за това.

 

Не бива постоянно да следиш гаджето си – да проверяваш GSM-а му, тайно да влизаш във Facebook профила му, да разпитват приятелите му и т.н. Но все пак бъде нащрек. В днешно време почти няма човек, който да е напълно искрен с околните. Вижте няколко неща, които могат да ви подскажат, че са ви сложили рогата:

 

Станал е потаен – ако досега не е криел неща от вас и изведнъж почне да го прави, то има две причини за неговата промяна – или съвестта не му е чиста или му е омръзнало да му се ровите в личното пространство. Е, нека бъдем искрени, по-вероятно е да крие нещо от вас и да ви ограничава достъпа до GSM-а, пощата и профилите му, за да не го хванете в лъжа.

 

Иска да се вижда и с други момчета/момичетата – ако гаджето ти ти каже нещо такова, то положението не е никак розово. Няма човек, който да е влюбен и да иска такава промяна. Сигурно те боли да разбереш, че вече не си най-важната/важния в неговия живот, но не му/й оставяй възможност да те разиграва. Или ще бъде само с теб, или връзката ви приключва.

 

Отдалечава се от теб – ако напоследък гаджето се държи дръпнато с теб, то може и вече да не е толкова щастливо от връзката, която имате. Но преди да си правите генерални изводи, разберете дали няма проблеми в семейството или със своите приятели и това да оказва влияние на държанието му към теб. Напълно възможно е наскоро да си я/го наранил/а и затова да е по-хладна/хладен.

 

Изневярата не му е чужда – ако разберете, че е изневерявал на бившата си приятелка, то определено имате мотиви за притеснение. Не е задължително да изневери и на вас, но щом го е правил преди, шансът да го направи отново е по-голям. Затова бъдете нащрек, но все пак не се превръщайте в Шерлок Холмс.

 

 

Смущава се, когато му задавате въпроси – ако човек има чиста съвест, той няма против да бъде разпитван къде и с кого е бил, разбира се, въпросите да не изглеждат като разпит. Забележите ли, че гаджето ви се притеснява, когато го питате какво е правило в сряда вечер или кой му е звъннал вчера следобед, то явно крие нещо и се притеснява, че ще бъде разкрито.

 

Променя визията си – ако гаджето ви изведнъж реши да смени външния си вид и стила на обличане, то или има нужда да се види в друга светлина или прави опити да впечатли някой, който си пада по това излъчване. Има ли такива генерални промени, следете половинката си из късо.

 

Измисля си глупави оправдания, за да не се виждате – напоследък приятелят/приятелката ви постоянно посещава баба си в провинцията, а до преди няколко месеца не е ходил/а изобщо. Явно си търси оправдание да излиза с други хора, без да се налага да търпи сърденето ти. А защо да бъдеш с човек, който избягва компанията ти?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия