Необвързаните дами не биха поканили мъж на среща

2012-03-20 17:03:00
Необвързаните дами не биха поканили мъж на среща
Снимка: sxc.hu

Наскоро направено проучване в Америка показва, че едва 10% от представителките на нежния пол са се осмелили да заговорят непознат мъж, когото намират за симпатичен. Другите жени предпочитат да останат сами, отколкото да преодолеят срамежливостта си и евентуално да бъдат отхвърлени.

 

Само 13% от необвързаните дами активно си търсят половинка, останалите са щастливи и без връзка. Те са отворени към предложения, но чакат мъжът да ги намери, а не те да го търсят.

 

 

Представителките на нежния пол, които все пак събират смелост и канят на среща мъжа, по когото са си паднали, го правят по заобиколен начин – във Facebook, чрез SMS и пр.

 

Голяма част от дамите са на мнение, че ако са по-активни ще отнемат възможността на мъжа да прояви животинските си инстинкти за ловуване. Друга пък са пасивни, защото смятат, че ако проявят интерес, мъжът ще ги сметне за прекалено лесно и шансът да имат сериозна връзка драстично намалява.

 

Момичета, бъдете самоуверени и активни. В днешно време мъжете си падат по жени, които знаят какво искат и полагат усилия да го постигнат.

 

Още любопитни статии, свързани с интимните взаимоотношения, четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lude7ina
преди 12 години

В днешно време мъжете ги мързи да си намерят гадже.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия