Съмняваш се във верността на гаджето си? Може би имаш известни основания да считаш, че той ти изневерява, но не се превръщай в параноичка. Не е необходимо постоянно да проверяваш телефона му или Facebook профила му. Виж кои са най-често срещаните признаци на изневяра и ако откриеш поне три от тях, вероятно наистина имаш поводи за притеснение:

 

1. Изведнъж се отдръпва.

Ако изведнъж гаджето ти се отдръпне от теб и демонстрира охладнели чувства, това може да е ясен сигнал, че в живота му има друга. Разбира се, подобно поведение може да се дължи и на ред други причини, като проблеми с приятелите или семейството, затова не бързай да си вадиш заключения.

 

2. Крещи ти, когато му зададеш въпрос.

Ако приятелят ти си позволява да ти вика и крещи, когато му зададеш простичък въпрос от рода на „Какво прави вчера вечерта?”, вероятно изпитва угризения на съвестта и се опитва да се защити по агресивен начин. Обръщай внимание на подобни сигнали.

 

3. Потаен е.

Ако той е потаен и подскача като ощипан, когато се опитваш да погледнеш през рамото му, за да видиш какво прави на компютъра си, и ако досега никога не е реагирал по подобен начин, вероятно наистина крие нещо съществено. Не бързай веднага да си вадиш погрешни заключения, но си имай едно на ум.

 

4. Променил се е.

Внезапната промяна във външността му също може да е сигнал за изневяра. Обновяването на гардероба, грижата за прическата... всичко това може да е начин да впечатли друго момиче, но може и просто да е решил да полага повече усилия за външния си вид. Не го съди прибързано, но го дръж под око.

 

 

5. Прави глупави извинения.

Ако гаджето ти постоянно си намира някакви глупави извинения, за да не излезе с теб, вероятно си е намерил по-добро занимание. Разбира се, то може и да е гледане на футболен мач с приятели, но може и да е среща с друго момиче. Бъди нащрек.

 

6. Изневерявал е на бившите си.

„Вълкът козината си мени, но нрава – никога”, са казали хората и то не без основание. Твърде вероятно е, ако приятелят ти е изневерявал на всичките си (или поне на повечето си) бивши гаджета, да направи това и с теб.

 

7. Казва ти, че иска да се виждате с други хора.

Ако гаджето ти категорично ти заяви, че има нужда от свобода и иска да се виждате и с други хора, това е ясен знак, че в главата си той вече има някое друго момиче в предвид. 

Автор: Илиана