Няколко причини да не ти се обади след първа среща

Вече е минала първата среща с момчето, което харесваш и сега си в трепетно очакване той да ти звънне или пише. Минава ден, два, три, седмица ... и ти почваш да губиш надежда, че ще излезете отново. Си

2012-03-16 16:30:00
Няколко причини да не ти се обади след първа среща
Снимка: sxc.hu

Вече е минала първата среща с момчето, което харесваш и сега си в трепетно очакване той да ти звънне или пише. Минава ден, два, три, седмица ... и ти почваш да губиш надежда, че ще излезете отново. Сигурно се чудиш каква е причината, уж нещата минаха добре, а той не проявява интерес към теб. Виж няколко неща, които отблъскват момчетата и те губят желание да се видят отново с момичето, с което са били на среща:

 

1. Представителите на силния пол не се кефят на момичета, които постоянно говорят и описват принца на белия кон. Замисли се дали твоята основна тема по време на срещата не е била именно тази.

 

2. Момчетата обичат да споделят за своите приятели и за преживяванията, които са имали заедно. За тях е важно тяхното мнение за теб и определено няма да останат очаровани, ако видят, че ти не проявяват никакъв интерес към неговите момчешки истории.

 

3. Всеки един тийнейджър се притеснява от неговата първа среща в живота и дали ще се справи с целуването. Ако ти е било за пръв път да отидеш на среща и да целунеш момче и не си се представила впечатляващо, той може и да не ти се обади. Но не се ядосвай, заслужава ли си да бъдеш с толкова повърхностен младеж?

 

4. Когато срещата ви приключи и той ти каже, че ще ти се обади, не му се натягай. Ако започнеш да му намекваш, че искаш да се видите отново, да му звъниш, да му пишеш SMS-и, да му постваш поздрави на стената и пр., той ще усети, че си отчаяна, а това определено няма да му се стори секси.

 

5. Момчетата бягат като дявол от тамян от момичета, които постоянно се вайкат, че никой не иска да излиза с тях на срещи. Постоянното мрънкане и недоволстване ще те превърне в такава, каквато не искаш да бъдеш в очите на хората.

 

6. Хъркането е характерно предимно за мъжете, затова някои от тях са склонни да проявят повърхностен начин на мислене и да не се обадят на жена, която е хъркала прекалено силно.

 

7. Представителите на силния пол харесват жени, които имат естествено излъчване. Определено ще останат разочаровани, ако видят, че изглеждат различно с и без грим. Според тях жени, които се стараят прекалено много за външния си вид, не се харесват и имат излишни комплекси. А никой не иска да си има работа с комплексирани хора.

 

8. Мъжете се влияят от мнението на своите майки. Затова, ако тя не те хареса, нямаш почти никакъв шанс да бъдете заедно.

 

 

9. Настоятелно чакаш той да плати сметката – всяко възпитано момче ще те почерпи на първа среща, но е нагло от твоя страна показно да чакаш да го направи. Това твое поведение ще му направи лошо впечатление и ще заключи, че си меркантилна личност, която е с него заради парите му.

 

10. Не спираш да говориш за бившия си – излязла си на среща с готино момче, а не спираш да разказваш за бившето си гадже. Уж твърдиш, че нещата помежду ви са приключили и че нямаш чувства към него, а името му не спира да се споменава с добро или лошо. Ако се държиш така в компанията на някое момче, не очаквай той да те потърси и да проявява интерес към теб. Той си е направил извода, че няма шансове срещу бившия ти и... може би е прав.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
evolintendd
преди 11 години

хубава статия :) има доста верни неща за досадните


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия