Когато той е болезнено искрен с вас ...

2012-03-16 12:15:00
Когато той е болезнено искрен с вас ...
Снимка: rxc.hu

Всеки иска да има честни взаимоотношения с половинката си, но всеки е готов да има толкова искрена връзка. Понякога е по-добре да ви бъдат спестявани някои неща. Ако все пак сте се разбрали с партньора си да не криете нищо един от друг, то бъдете готови понякога да чувате неща, които никак няма да ви харесат:

 

1. Изхарчих част от парите, които бяхме спестили – ако взаимоотношенията ви са сериозно и сте започнали да спестявате заедно – за да си купите билети за концерт, за да отидете лятото на море и т.н. - определено няма да ви стане приятно, когато разберете, че гаджето ви си е позволило да харчи от общите ви пари. За да не се стигне до това, от време на време обсъждайте с партньора си въпроса със спестяванията ви, дали е правилно да събирате заедно пари и дали няма опасност един от двама ви да се изкуши и да ги изхарчи.

 

2. Преди да станем гаджета, преспах с една от приятелките ти – определено ще ви стане неприятно, когато чуете за това. Но в крайна сметка вие не сте били двойка и той е имал право да бъде с която си поиска, без значение дали тя ви е близка или не. Вместо да му задавате десетки въпроси от рода на „Кога е станало това?“, „Защо си спал точно с нея?“, „Имаш ли чувства към нея?“, „Съжаляваш ли, че си с мен, а не с нея?“, помисли върху факта, че той е събрал смелост и е искрен с теб. Миналото си е минало, не се рови излишно в него.

 

3. Имам херпес на члена, но не мисля, че е от теб – първосигнално ще му се нахвърлиш, решавайки, че ти е изневерявал и затова има раничка на пениса. Но има и други фактори, водещи до появата на херпес – наследство от разюзданото му минало, срив на имунната система. Затова не бъдете негативно настроена, ами веднага го пратете на лекар и не правете секс с него, докато не се излекува. Понякога и презервативите не са в състояние да ви опазят от такива болести.

 

4. Промених мнението си относно нашето бъдеще – ако вие искате да живеете в чужбина, но той ви заяви, че има намерение да остане в родината, то замислете се дали имате бъдеще заедно. Все пак от години мечтаете да напуснете България, а в един момент се оказва, че това няма да стане, ако искате да сте заедно с партньора си. Важно е да премислите нещата и да прецените кое е по-важно. Същото е положението и ако разберете, че приятелят ви не иска да става баща, а вие от малка си мечтаете за момента, в който за пръв път ще видите новороденото си бебе. Не се заблуждавайте, че сте още малки и след време той ще промени мнението си, шансът това да стане е минимален.

 

 

 

 

5. Има намерение да не учи в университет, за да намери себе си – в днешно време почти няма човек, който да не е завършил висше образование. Именно този факт прави трудно намирането на работа за хора, които са учили само до 12-ти клас. Ако гаджето ви ви каже, че не иска да учи повече и предпочита да работи по себе си, директно го попитайте колко време ще продължи това и дали междувременно ще има време и за вас.

 

Още новини за личния живот четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия