В днешно време ежедневието ни е доста по-динамично в сравнение с това, което са имали нашите родители. Технологиите дотолкова са навлезли в живота ни, че изпадаме в паника, ако си забравим GSM-а у дома или често имаме желание да проверим какво става във Facebook. Социалните мрежи вече са неразделна част от живота на голяма част от интернет потребителите, но престоят там може да бъде вреден за личния ви живот.

 

Вижте какво трябва да избягвате в социалните мрежи, ако искате да не навредите на връзката си и да си създадете излишни проблеми:

 

1. Безобиден флирт с други мъже – безобиден флирт за вас, може да означава нещо сериозно за половинката ви. Не си позволявайте фриволни разговори с хора от другия пол, защото не се знае дали съобщенията ви няма да бъдат прочетени от партньора и каква ще бъде неговата реакция.

 

 

2. Не споделяйте твърди лични подробности от живота си – понякога хората искат да бъдат максимално искрени и открити и затова споделят доста неща в социалните мрежи. По този начин е възможно да навлезем и в личното пространство на партньора си си, особено ако постоянно качваме снимки, на които сме с него или си публикуваме реплики, насочени към него. Запазете личните си моменти и спомени за вас.

 

3. Не прекалявайте със снимките – повечето хора, особено жени, се забавляват, когато си качват снимки в интернет, но това може да не е приятно за половинката. Когато качвате общи снимки, първо попитайте партньора си дали има нещо против. Също така не си качвайте провокативни и еротични снимки, защото половинката ви определено няма да е очарована от това и като нищо ще се скарате.

 

Още любопитни новини може да намерите в Az-jenata.bg

Автор: Ралица Солакова