Какво искат момичетата?

Това е въпросът, който много от вас, момчета, вероятно сте си задавали. Макар че едва ли съществуват универсални отговори, които да важат за всяко момиче и всяка ситуация, вижте все пак обощени някои

2012-03-12 20:41:00
Какво искат момичетата?
Снимка: sxc.hu

Това е въпросът, който много от вас, момчета, вероятно сте си задавали. Макар че едва ли съществуват универсални отговори, които да важат за всяко момиче и всяка ситуация, вижте все пак обощени някои от нещата, с които повечето представителки на нежния пол биха се съгласили:

 

1. Забрави за стереотипите - не е задължително да си мускулест.

Противно на схващанията на много от момчетата в тийнейджърска възраст, момичетата не си падат само по мускулите. Важно е да се грижиш за тялото си, но не е задължително да си като слязъл от корицата на фитнес списание.

 

2. Момичетата не се интересуват толкова от това, че все още имаш пъпки.

Твърде вероятно е те самите все още да нямат досатъчно изчистена кожа. Не забравяй, че всички сте в пубертета и това е нещо нормално. Разбира се, полагай грижи за лицето си, но не се вманиачавай. Пъпките ще отшумеят с времето и не бива да се превръщат в повод за огромно притеснение и самосъжаление.

 

3. Срамежливите момчета също имат своите предимства.

Не е задължително да демонстрираш огромно самочувствие, за да те забележат. Срамежливите момчета също си имат своите предимства и могат да се окажат обект на интерес от страна на момичетата.

 

4.  Да си забавен е твой плюс.

Всички ние харесваме забавните и положително настроени хора, без значение от пола и възрастта. Ето защо е важно да развиваш това си качество - момичетата го харесват.

 

5. „Лошото момче” вече се изтърка.

Вероятно много момичета ще се съгласят, че образът на „лошото момче” вече не им се струва толкова привлекателен. Бъди себе си, отнасяй се с уважение към момичетата и това ще ти спечели вниманието им. Ако пък ли не – значи те просто не си заслужават усилията.

 

 

6. Научи се да не използваш момичетата.

Никое момиче не иска да бъде използвано. Бъди с някоя, само ако наистина я харесваш и искаш да бъдеш с нея и не възнамеряваш да я зарежеш само след седмица.

 

7. Прави комплименти.

Няма момиче на този свят, което да не обича да чува хубави думи по свой адрес. Старай се комплиментите ти да са искрени и ще спечелиш.

 

8. Не използвай повече козметични продукти от момичетата.

Няма нищо лошо в това да се грижиш за външния си вид, но се старай да не се стигне до момента, в който използваш повече козметични продукти от самите момичета - това не прави добро впечатление, а дори отблъсква.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
xToxiic
преди 12 години

Готина статия. 5 is soooo true..

kayns
преди 12 години

3. Срамежливите момчета също имат своите предимства.-От мен да го знаете, тихите води са най-дълбоки:D

BadAss
преди 12 години

следвайте тези стъпки и почти на 100% ще бъдете friendzone-нати

montana6
преди 12 години

Намане, къде се губиш бе, момче? :D :D

Naman07
преди 12 години

they want the ***

Cold_Tearsss
преди 12 години

2. Момичетата не се интересуват толкова от това, че все още имаш пъпки.Това не е вярно....Аз пък нямах пъпки. :P

watergirlblue
преди 12 години

бих имала какво да добавя, но момчета вие си го прочетете..;)

vilityyy979
преди 12 години

:)

bwef
преди 12 години

абсолютно вс е вярно за мен !!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия