Няколко причини да НЕ изневеряваш на гаджето си

В днешно време като че ли не е нищо необичайно мъжете и жените да си изневеряват. Вижте няколко от причините представителите на силния пол да бъдат с друга жена:   1. Мъжете не обичат монотонно

2012-03-12 21:36:00
Няколко причини да НЕ изневеряваш на гаджето си
Снимка: sxc.hu

В днешно време като че ли не е нищо необичайно мъжете и жените да си изневеряват. Вижте няколко от причините представителите на силния пол да бъдат с друга жена:

 

1. Мъжете не обичат монотонността – еднообразното ежедневие и дългата връзка са предпоставка да дойде денят, в който двойката почти няма какво да си каже и предпочитат разговорите им да са оскъдни. В такива моменти представителите на силния пол търсят разнообразие при друга, непозната за тях жена. Те го правят, не толкова, защото не обичат половинката си или не задоволяват сексуалните си нужди, а защото имат нужда от нещо ново и различно.

 

2. Колкото повече се кара една двойка, толкова по-голям е шансът мъжът да изневери. Той може да има нужда от чужда прегръдка, в която да открие спокойствие, разбиране и да си възвърне самоуважението.

 

3. Мъжете обичат с очите си – за един мъж е важно жената да е образована и възпитана, но е факт, че първо забелязва външния й вид. Затова някои от представителите на силния пол изневеряват – намерили са жена, която проявява интерес към тях и е по-красива от половинката им.

 

4. За отмъщение - някои мъже изневеряват, за да отмъстят на приятелката/съпругата си. Не е задължително да й връщат за някоя нейна изневяра, причината може да е от друго естество, но това поведение показва липса на дисциплинираност.

 

5. Еднообразният секс уморява. Мъжете обичат да разнообразяват и вземат решение да бъдат с друга жена, когато до болка познават начина, по който ще правят секс с половинката си. За да бъде сексуалният ви живот на ниво ви е нужно разнообразие. Има достатъчно информация в интернет и в книгите относно пози, места за секс и т.н, информирайте се и не позволявайте сексът да стане скучен и до болка познат.

 

Както мъжете имат причини да изневеряват, така и жените имат своите. Вижте ги:

 

1. Първоначалното замайване е отминало. Когато човек е влюбен не забелязва недостатъците на своя партньор, но с времето розовият нюанс на всичко избледнява и все по-често се виждат дразнещите неща у партньора. Жените, които са имали фалшиви илюзии за своята половинка, са склонни да бъдат с друг мъж с надеждата, че след няколко изневери ще намерят принца на бял кон. Но това всъщност е поредната заблуда.

 

2. И жените, като мъжете, са склонни да изневеряват, за да си го върнат с тази разлика, че дамите го правят, ако хванат партньора си в изневяра. Те смятат, че имат право да бъдат с друг мъж, за да бъдат квит, а и за да преодолеят по-лесно болката, която любимият им е причинил.

 

3. Мъжете приемат половинките си за даденост. Голяма част от дамите изневеряват, защото им е писнало да бъдат даденост за своите интимни партньори. Техните разговори вече са свързани основно с ежедневието и романтиката е забравен в миналото спомен.

 

4. Дамите имат нужда да подхранват своето самочувствие. Дори техният партньор да е красив, умен, преуспял, жената има нужда да знае, че и други мъже я смятат за красива и я искат в леглото си.

 

5. Понякога жените изневеряват, защото имат нужда от нещо ново и непознато. Въпреки че връзката им е идеална, те искат да бъдат с друг мъж, когото не познават, защото рутината им е дошла до гуша.

 

Това са основните причини, поради които мъжете и жените си изневеряват. Но докога изневярата ще се приема като нещо нормално, а от някои хора и като нещо необходимо?

 

Да изневериш определено не е нито нормално, нито нужно, нито справедливо. Как може да има хора, които се обясняват в любов на половинката си и от време на време са с други хора, само и само, за да се докажат на себе си или, за да си разнообразят живота? Откога хората са в състояние съзнателно да нараняват човека, когото обичат, с когото имат сериозни взаимоотношения и планове за бъдещето? Ако връзката ти не върви, не си доволен/доволна от гаджето си и мислиш, че имаш чувства към друг/а, то тогава поговори с приятеля/приятелката си и се разделете като нормални хора. Не е честно спрямо твоя партньор да бъдеш друг и да не оправдаеш доверието му. Виж няколко причини, поради които НЕ трябва да изневеряваш:

 

1. Основната причина е, че нараняваш човека, когото те обича. Стигне ли се до изневяра не е сигурно колко обичаш партньора си, но е факт, че той те обича, има ти доверие и никога не би те наранил.

 

 

2. Ако се разбере, ще имаш лоша репутация. Ако компанията ти разбере какво си направил/а, то веднага ще ти бъде лепнат етикет, от който трудно ще се отървеш. Момичетата/момчетата вече ще си имат едно на ум за теб и никога няма да ти имат 100% доверие.

 

3. Изневериш ли, ще си мислиш, че и на теб ти изневеряват. Повечето хора приемат околните като техен огледален образ, тоест щом ти си способен да изневериш, напълно възможно е и твоята половинка да го прави, а прокраднат ли се тези мисли в главата ти, връзката ви никога няма да е същата. Вече ще започнеш да не вярваш на гаджето си за нищо, да се ровиш в телефона му, всяка негова дума и действие да ти се струват подозрителни и нещата помежду ви ще се влошат.

 

4. Хората са казали да не правиш това, което не искат другите да ти направят. Това е една от любимите поговорки на учителките, особено в началните класове. Тогава често децата правят на другите неща, които определено не биха искали да им се случат и затова поговорката е доста подходяща. Представи си колко болезнено е да разбереш, че любимият ти човек е бил в обятията на друг, не причинявай тази болка на половинката си.

 

5. Изневерите са опасни за здравето. Ако решиш да изневериш на гаджето си с друго момче/момиче и освен целувки, решиш да правите и секс, то като нищо да се сдобиеш с някоя болест, предавана по полов път. Не познаваш момчето/момичето, не знаеш с колко още души спи, нито дали винаги ползва предпазни средства. Интимните болести са трудно излечими и опасни за здравето. Не се излагай на излишен риск и не бъди поредния/поредната в нечий списък!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Meoww
преди 12 години

И защо трябва да се търсят причини за да не изневеряваш или пък да изневеряваш?! Просто не го правиш, защото няма нужда.

watergirlblue
преди 12 години

аз знам кои са двете най-важни: 1.че ти е гадже и 2.Джони Деп, няма да ти се обади скоро..:Р

StringTheoryPractici
преди 12 години

Пропускате двете най-важни причини.(няма да кажа какви са!)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия