Няколко неща, убиващи романтиката на първа среща

Когато се запознавате с нови хора първото впечатление е доста важно относно това какво мнение ще придобият за вас. Това е особено важно, когато отивате на първа среща с човека, когото харесвате. И мъж

2012-03-06 09:56:00
Няколко неща, убиващи романтиката на първа среща

Когато се запознавате с нови хора първото впечатление е доста важно относно това какво мнение ще придобият за вас. Това е особено важно, когато отивате на първа среща с човека, когото харесвате. И мъжете, и жените залагат много на тази среща и се стремят да покажат най-доброто от себе си. Вижте кои са нещата, които трябва да избягвате, за да не създадете лошо впечатление:

 

1. Не прекалявайте с приказките – като цяло представителките на нежния пол обичат да говорят повече от мъжете и често споделят повече, отколкото е нужно. За да не му направите лошо впечатление, не изпадайте в излишни детайли от вашия личен живот и му давайте думата и на него. Предразположете мъжа да се отпусне и да започне да споделя интересни неща, свързани с него. Така и двамата ще се опознаете и няма да се чувствате като „неми слушатели“.



2. Не прибързвайте да правите секс - дори от дълго време да си падате по човека, с когото сте на среща, не правете грешката да си легнете с него още на първа среща. Повечето мъже се радват, когато нещата бързо се пренесат под завивките, но това не е добре за репутацията на дамите. Представителите на силния пол биха спали с някоя лека жена, но не биха имали сериозна връзка с нея. Така че, ако бързо преминете към секса, вие определено ще му направите впечатление, че сте лесна и по никакъв начин няма да задържите интереса му.



3. Не си оправяйте грима и прическата пред него – ако имате нужда да се освежите, да си сложите червило/гланц или да оправите прическата си, извинете се, отидете в тоалетната и свършете това там. Не си позволявайте да се гримирате или парфюмирате в негово присъствие. Това може да го правите след време, когато взаимоотношенията ви са сериозни.



4. Внимавайте с остатъците по зъбите – определено за хората е неприятно, когато видят как някой друг облизва остатъците си от храна по зъбите или някоя дама се усмихва и зъбите й са изцапани с червило. Затова от време на време дискретно проверявайте какво е положението.



5. Не употребявайте псувни и мръсни думи – много е грозно една жена да псува като каруцар, затова не се излагайте, като говорите по този начин. Напълно възможно е да се ядосате за нещо и случайно да се изпуснете, но когато човекът срещу вас не ви познава, може да си направи погрешни изводи за вас. А първото впечатление е най-важно!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ccdesigns
преди 12 години

Отдавна не съществува дума "Романтика", когато се говори за първа среща.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия