Какъв е той в леглото? Разберете според цветята, които ви подарява

2012-02-15 23:26:00
Какъв е той в леглото? Разберете според цветята, които ви подарява

Според психолозите жените могат да разберат какъв е мъжът под завивките по цветята, които получават от него с или без повод. Изборът на цвете/букет е свързан както с характера на представителите на силния пол, така и с техния сексуален темперамент.

 


Мъжете, които подаряват рози, изпитват силни чувства към половинката си. В леглото те са доста внимателни и умеят да доставят истинско удоволствие на своята любима.

 


Ако той ви подари маргарити или други полски цветя, знайте, че си имате работа с плах романтик. Неуверените господа залагат на букети от лилии. Ако получите орхидеи, това означава, че вашият любим е сериозен мъж, който никога няма да ви подведе. Той е добър любовник, знае много пози, които ще разнообразяват сексуалния ви живот, а разнообразието води до повече удоволствие.

 


Мъжете, които не си падат по романтични жестове, подаряват на половинката си лалета. Ако получите такъв букет, знайте, че няма защо да му се сърдите, че не се разнежва от романтични филми и не ви прави мили изненади. За него романтиката е нещо напълно излишно и остаряло нещо.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
flo0pY
преди 12 години

Това са глупости аз съм подарявал на приятелката ми лалета защото знам че ги харесва и никога не подарявам рози и маргаритки пък съм толкова нежен с момичетата и винаги гледам първо на тях да доставя удоволствие ако ги обичам и след това гледам себе си просто искам на нея да и е хубаво и това ми е достатъчно :)

an0nimn0
преди 12 години

Ами ако й подарява цветята, които тя харесва? Тогава има ли значение тази статия?

Cold_Tearsss
преди 12 години

BULLSHIT OFC

ColdColdNight
преди 12 години

dafuq did i just read xDD

Cold_Tearsss
преди 12 години

"Мъжете, които подаряват рози, изпитват силни чувства към половинката си. В леглото те са доста внимателни и умеят да доставят истинско удоволствие на своята любима." :p

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия