С кого искат да бъдат българите на Св. Валентин?

2012-02-12 00:51:00
С кого искат да бъдат българите на Св. Валентин?

Св. Валентин е след няколко дни и повечето влюбени двойки вече са решили с какво да изненадат половинката си. Интернет сайт реши да направи проучване сред българите и да разбере коя известна личност е най-желаната компания за тях на връх празника.

 


Класацията бе оглавена от премиера Бойко Борисов - 11% от анкетираните искат да прекарат Деня на влюбените с него. За Калин Сърменов са гласували 6%, а за Деян Донков - 3%.

 


От холивудските звезди най-искана е компанията на Вин Дизел - 18%, Брад Пит е на втора позиция с 15%, а Джорд Клуни е на трето място с 14%. 10% от дамите искате да си прекарат времето с Каван Татлъту (Мехмед от турския сериал "Перла") или Том Круз.

 


25% от мъжете искат да бъдат на Св. Валентин с Анджелина Джоли, 12% с колежката й Ева Лонгория, 10.5% биха се радвали на компанията на певицата Мария Илиева, 10% искат да бъдат заедно с Диляна Попова. 9% от българските мъже искат да споделят празника на влюбените с Шакира, 8% със Скарлет Йохансон, 7% с Холи Бери и  едва 5% с ексцентричната певица Lady GaGa.

 


71% от участниците в анкетата ще празнуват с любимия си човек, като си направят интимна вечеря на свещи, 12% ще отидат на почивка за 1-2 нощувки. 14% от хората, които нямат интимна връзка, ще си останат у дома, а останалите ще празнуват навън с други неангажирани приятели.

 


26% от влюбените, които ще си правят подаръци, ще заложат на някой хубав парфюм, а 17% ще направят подаръка сами. 16% ще подарят на любимия си човек сладка плюшена играчка или почивка в някой спа хотел.

 


29% от жените се надяват, че техният любим ще им подари някое стилно бижу, 39% се надяват на почивка, а 33% искат като подарък хубав парфюм.

 


40% от влюбените имат планове да похарчат до 100лв. за подарък за празника, а 17% биха дали над тази сума.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
LiTtLe CxI BoY
преди 12 години

с мама ;)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия