В една връзка най-критични са 3-та и 7-та година

Седмата година е най-критична в една връзка, но според някои хора и третата година е доста трудна и изпълнена с проблеми и напрежение. Повечето хора се разделят, защото често се карат и имат различни

2012-01-30 14:12:00
В една връзка най-критични са 3-та и 7-та година

Седмата година е най-критична в една връзка, но според някои хора и третата година е доста трудна и изпълнена с проблеми и напрежение. Повечето хора се разделят, защото често се карат и имат различни виждания относно живота. В началото на връзката има доста неща, за които не бихме се скарали, но с течение на годините тези неща стават причина за скандал. Партньорите започват да излизат поотделно, да имат свои личен живот и да се веселят един без друг. Това не е проблем, разбира се, стига да е в границите на нормалното, все пак всеки човек има нужда от лично пространство.

В днешно време за една връзка са важни две неща - колко време ще остане човек на работа след края на работния му ден и финансовите проблеми (ипотеки, кредити, сметки и т.н.).

Нормално е с течение на времето вашата връзка да се променя. Вече не правите толкова често секс, понякога планирате предварително кога ще се отдадете на плътски ласки, а така романтиката изчезва.

Вижте списък на 10-те страстоубийци в една връзка:

1. Качване на излишни килограми
2. Финансови проблеми
3. Работохолизъм
4. Липса на лична хигиена на единия партньор
5. Роднини
6. Липса на романтика
7. Злоупотребяване с алкохола
8. Хъркане
9. Липса на усет относно модата
10. Неприятно навици

Ако сте заедно от две години и успеете да преживеете третата, то ви очаква още една трудна година - седмата. Най-често хората се разделят, защото са си омръзнали и имат нужда от разнообразие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lifelesscorpse
преди 12 години

Какво?!? Номер 8 от изброените 10 причини е направо безумен! Да зарежеш гаджето си, защото му липсва усет към модата...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия