Защо той не иска сериозна връзка?

2012-01-08 22:38:00
Защо той не иска сериозна връзка?

Сигурно от вас има момичета, които имате връзка от доста време насам, но сте забелязали, че гаджето ви не може да се отпусне и сякаш се страхува, че нещата помежду ви стават прекалено сериозни. Ти пък от своя страна искаш да знаеш, че връзката ви е сериозна и той е само твой. Вижте кои са причините той да се страхува от сериозно обвързване:

1. Иска да бъде свободен, ако се появи по-готина девойка - ако се усъмниш, че може това да е причината да дърпа от сериозна връзка, по-добре се раздели с това момче. Все пак ти имаш достойнство и не трябва да позволяваш да си втора дупка на кавала. Остави го, нека чака любовта на живота си напълно сам. Един ден ще осъзнае, че е направил груба грешка, но ще бъде късно.

2. Мисли, че сериозното обвързване = загуба на независимост - доста момчета, които все още не са напълно зрели, смятат, че когато имат приятелка те нямат право на собствено мнение, лично пространство и социален живот. Ако наистина държиш на гаджето си, по-добре му покажи, че ти няма да го ограничаваш, че не искаш обсебваща връзка и че двамата, ще имате достатъчно време за приятелите си, хобитата си и за себе си.

3. Не си част от неговия план - има момчета, които в определен период от живота си искат да бъдат сами. Може да гради кариера, наскоро да е бил наранен и т.н Ако наистина не иска сериозна връзка, не си мисли, че ти си тази, която ще промениш неговото решение. По-скоро си намери мъж, който не се страхува да обича и да бъде обичан.

4. Мисли, че не може да бъдеш щастлива с него - обикновено такива мисли минават през главите на момчетата, които имат ниско самочувствие. Дай му увереност, покажи му, че го обичаш и той е единствен за теб. Напомни му, че от доста време сте заедно и искаш да знаеш, че нещата помежду ви са серсамотиозни.

5. Не иска да бъде наранен за пореден път - няма човек, който да не е страдал от любовна мъка. Повечето успяват да я преодолеят, но има такива, които се страхуват да не бъдат наранени отново и по-трудно допускат човек до себе си. Твоята задача е да му покажеш, че ти го обичаш, нямаш намерение да разбиваш сърцето му, просто искаш да бъдете заедно и да се обичате и уважавате.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sumerwind
преди 12 години

на точка 5.. как?

Nakadah
преди 12 години

Раличке, още ли няма момче което да те е згледало бе?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия