Храните, които ще ви осигурят една страстна нощ

2012-01-06 14:48:00
Храните, които ще ви осигурят една страстна нощ

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

Няма човек, който от време на време да не изпитва нужда да прекара една романтична вечер със своята половинка. За да се получи наистина красив спомен, човек трябва да подбере подходяща музика и ... подходяща храна. Вижте кои храни действат на хормоналните нива на човек, на неговия мозък, на енергията му и повишават сексуалния му апетит.

1. Шоколад - отдавна той се свързва с любовта и секса. В него има триптофан, който помага на организма да произведе серотонин, който кара човек да се чувства добре и възбужда сексуалното му желание. В това сладко изкушение има и фенилетиламин, заради които хората усещат силна привързаност.

2. Аспержи - този зеленчук определено действа като афродизиак, не само заради своя външен вид, но и заради полезните същества, които се съдържат в него. Фолиевата киселина и витамин В6 карат човек да почувства възбуда, а витамин Е стимулира половите органи при мъжете и жените.

3. Стриди - в тях се съдържа цинк, който помага на организма да произведе тестостерон, който регулира либидото при двата пола. Цинкът може да увеличи броя на сперматозоидите и сексуалната потентност при представителите на силния пол.

4. Женско биле(сладък корен) - женското биле има сладникав вкус и затова се използва при направата на доста сладкарски изделия. Тази билка повишава желанието за секс и имитира ефекта на естроген и прогестерон - хормони, които са необходими за нормалните репродуктивни и сексуални функции.

5. Авокадо - този плод има доста минерали, мононенаситени мазнини и витамин В6, а тези неща определено правят човека енергичен и го изпълват със сексуално желание. За да прави човек хубав секс, той трябва да има достатъчно енергия и либидото му да е на ниво.

6. Люти чушки - в тях се съдържа капсаицин, който кара организмът да отделя ендорфини и така човек изпитва еуфория, която го кара да иска страстен секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия