Защо жените си падат по лоши момчета?

Повечето момичета си падат по лоши момчета, но знаете ли каква е причината за тази тенденция? Те имат доста негативни черти в своя характер, не се интересуват от жената до себе си, често проявяват агресия и като цяло не са особено подходящи за сериоз

2011-10-15 01:33:08
Защо жените си падат по лоши момчета?
Повечето момичета си падат по лоши момчета, но знаете ли каква е причината за тази тенденция? Те имат доста негативни черти в своя характер, не се интересуват от жената до себе си, често проявяват агресия и като цяло не са особено подходящи за сериозна връзка. В същото време жените направо ги обожават, тук сякаш важи максимата - колкото по-грубо се държиш с една жена, толкова повече те иска.

Според психолозите лошите момчета се харесват предимно от млади дами, които не искат сериозна връзка, а да се отдадат на авантюрата, страстите и драмата. Докато в повечето романтични филми такива взаимоотношения завършват с щастлив край, в реалния живот голяма част от жените остават разочаровани и с разбито сърце.

Дамите подсъзнателно искат техният любим да бъде силен мъж. Представителите на силния пол, които не показват своите чувства, са по-желани от милите мъже, които имат нужда повече от майчинска ласка, отколкото от женска любов.

Вижте основните причини, поради които жените харесват лоши момчета:

1. Те са страстни и импулсивни личности, излъчват самоувереност, а това определено се харесва на жените. Дамите смятат, че тези мъже са такива и в леглото и че сексът с тях определено е добър.

2. Лошите момчета изглеждат доста добре, нищо че повечето от тях си имат идол, когото имитират. Те винаги изглеждат готино, без значение с какво са облечени и дали косата им е разрошена или не.

3. Те трудно изграждат връзка и рядко се влюбват. Именно заради това всяка жена тайно мечтае, че тя ще е дамата, която ще спечели сърцето на мъжкаря до себе си и ще успее да го направи кротък мъж.

4. Жените харесват, когато около тях има мистериозни мъже, които крият своите чувства, емоции. Но именно тази тяхна загадъчност ги прави по-желани от представителите на силния пол, които са като отворена книга за дамите.

5. Лошите момчета знаят какво искат и правят всичко възможно, за да го постигнат. Те са самоуверени личности и показват ясно, че са над другите мъже.

6. Още в началото на връзката истинското лошо момче показва на своята половинка, че тя е напълно заменима. А това е сериозна причина за една жена, която постоянно се бори, за да не бъде изместена от друга дама. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия